رسالت اصلی شهرداری کرج عمران و آبادی مناطق محروم است

روتیتر: قائم مقام شهردار کرج رفع محرومیت از مناطق محروم و تلاش برای عمران و آبادی کلانشهر کرج را رسالت اصلی مجموعه مدیریت شهری کرج عنوان کرد.
به گزارش روتیتر: مصطفی رضاحسینی اظهار داشت: با ایجاد زیر ساخت های لازم، شهرداری کرج یکی از اولویتهای خود را برای توسعه، عمران و آبادی مناطق محروم قرار داده است.
وی افزود: یکی دیگر از اولویت های این ارگان برای توسعه این کلانشهر اتمام پروژه های نیمه تمام شهری و احداث تقاطعات غیر همسطح در کرج بوده که تاکنون تعداد مناسبی از تقاطع ها به بهره برداری رسیده است.
قائم مقام شهردار کرج بیان کرد: امید می رود در سایه همکاری همه جانبه اعضای شورای اسلامی شهر کرج و مشارکت دیگر مسئولان مربوطه، طی سال جاری و سال های آینده اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح ها و پروژه ها اختصاص یابد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات اجرایی در بخش فضای سبز اشاره و با مطلوب ارزیابی کردن این اقدامات بیان کرد: ایجاد و توسعه فضای سبز لازمه ایجاد شهری پایدار می باشد که خوشبختانه در کلانشهر کرج به آن توجه ویژه شده است.
این مسئول در بخش پایانی سخنان خود گفت: ضروری است به منظور افزایش آرامش و امنیت شهروندان و رفاه آنان، اجرای طرح های خدماتی به صورت ویژه در کلانشهر کرج به خصوص در مناطق محروم در دستور کار قرار گیرد.