نخستین تعاونی فرش دستباف استان البرز گشایش یافت

0
1-331-600x450.x46676

روتیتر: نخستین تعاونی فرش دستبافت استان البرز روز شنبه با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، فرماندار ساوجبلاغ، مدیرکل تعاونی فرش استان البرز در شهرستان ساوجبلاغ کار خود را آغاز کرد.

به گزارش روتیتر به نقل از ایرنا، فرماندار ساوجبلاغ در آئین گشایش این تعاونی گفت: این تعاونی با ۲ هزار و ۵۰۰ عضو یکی از مهمترین تعاونی های البرز است که کار بافندگی فرش را به عهده دارد.

ابوالقاسم پالیزگیر بابیان اینکه عمده ترین مشکل قالیبافان منطقه فروش و بازاریابی برای محصول آنان بود، افزود: باحمایت دولت تدبیر و امید مجموعه ای منسجم را در مرکز شهر در اختیار تعاونی فرش قرار دادیم که به صورت نمایشگاه دائمی و برگزاری کلاس های آموزشی را در دستور کار خود قرار داده تا هنرجویان بیشتری را جذب و ایجاد اشتغال کند.

وی از معاون توسعه روستایی مناطق محروم ریاست جمهوری خواست با ارائه راهکاری موجبات صادرات فرش را فراهم کند تا شاهد توسعه بیشتر در این بخش باشیم.

افتتاح مدرسه خیرساز روستای بانوصحرا

افتتاح مدرسه خیرساز روستای بانوصحرا از دیگر پروژه های بود که امروز به بهره برداری رسید و رئیس آموزش پرورش و مجمع خیرین مدرسه ساز ساوجبلاغ در مراسم افتتاح، گفت : مدرسه خیر ساز روستای بانوصحرا با ۱۲۰۰ متر زیر بنا و ۷۵۰ متر بنا با اعتباری بالغ بر ۹ میلیاردو ۲۰۰ میلیون تومان توسط یک خانواده این روستا ساخته و به آموزش وپرورش تحویل شد که نیاز آموزش ابتدایی این روستا را تامین می کند.

اقامتگاه بوم گردی در روستای برغان

اقامتگاه بوم گردی در روستای برغان طرح سوم شهرستان ساوجبلاغ بود که با حضور معاون توسعه روستایی ومناطق محروم ریاست جمهوری افتتاح شد.

علیرضا طهماسبی رئیس اداره میراث فرهنگی وگردشگری شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت: امروز اولین اقامتگاه بوم گردی شهرستان ساوجبلاغ با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد ریال با حضور مسئولین کشوری و استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *