تجدید میثاق اعضای شورای اسلامی شهر کرج با آرمان های امام و شهداء

روتیتر: اعضای شورای اسلامی کلانشهر کرج هم اکنون در حال تجدید میثاق با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام خمینی (ره) هستند و برای خدمت خالصانه به مردم با آن پیر فرزانه پیمان می بندند.
به گزارش روتیتر، اعضای شوراهای اسلامی صبح امروز با حضور در مرقد بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، ضمن ادای احترام به مقام آن امام عظیم الشأن، همچنین بر سر مزار شهداء گلگون کفن نیز حضور پیدا می کنند تا دوران خدمت در پنجمین دوره مدیریت شهری را با دعای خیر پیر فرزانه انقلاب اسلامی آغاز نمایند.
یادآور می شود دوره جدید مدیریت شهری کرج صبح دیروز با برگزاری مراسم تحلیف در فرمانداری این شهرستان رسماً آغاز بکار کرد که در نخسین گام ربی سعادت مدیر منطقه ۱۲ کلانشهر کرج را با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید مجموعه منصوب کردند و همچنین اصغر نصیری نیز با کسب حد نصاب آراء بر کرسی شهردار ایران کوچک تکیه زد. نمایندگان مردم بر تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و نیل به اهداف توسعه ای تاکید کردند.
تعداد اعضای شورای اسلامی شهر کرج در دوره جدید و بر اساس آخرین اصلاحیه قانون شوراها به ۱۳ نفر کاهش یافت که از دیروز برای یکدوره ۴ ساله به مردم شریف این کلانشهر خدمت می کنند و هم اکنون نیز برای تجدید میثاق با آرمان های امام راحل در آرامگاه ملکوتی ایشان حضور یافته اند تا از مشی و روش آن امام عزیز در خدمت صادقانه و خالصانه به ملت الگوبرداری کنند.