راس اقدامات زیباسازی منطقه ۱۰ کرج ارتقاء کیفی مبلمان شهری است

0
1396-05-15-88582682

روتیتر: مدیرمنطقه ۱۰ شهرداری کرج بر ضرورت توجه به ارتقاء کیفی مبلمان شهری در این کلانشهر تاکید کرد و گفت: تحقق این مهم در راس اقدامات زیباسازی منطقه قراردارد.

به گزارش روتیتر: مرتضی شاه محمدی گفت: از اقدامات مثبت حوزه زیباسازی این منطقه طی هفته اخیر خبر داد و گفت: مبلمان شهری بیانگر شخصیت و فرهنگ یک شهر و شهروندان آن است و باید متناسب با ویژگی هر شهر و مناطق مختلف آن طراحی و اجرا شود تا موجب رضایت شهروندان و جذب گردشگر شود.

شاه محمدی گفت: مبلمان شهری می تواند نقش مهمی را در افزایش جذابیت برای گردشگران و به تبع آن توسعه گردشگری شهری به همراه داشته باشد.

شاه محمدی تعمیر، نگهداری و تعویض پرچم های پل شهید کلانتری،چراغ های روشنایی پل بصیرت و نرده گذاری ریفیوژ میانی جاده ملارد را از اهم اقدامات صورت گرفته در این منطقه دانست.

وی همچنین ادامه نرده گذاری ریفیوژ میانی جاده ملارد جهت ایمنی عبور و مرورعابرین و جلوگیری از تصادفات را از مهمترین اقدامات این منطقه دانست.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری کرج در پایان توجه به مبلمان شهری در سیمای ظاهری شهر، سازگاری و هماهنگی بصری مبلمان با سایر المان های شهری در جهت تکمیل فضا سازی زیبای شهری را امری اجتناب ناپذیر دانست و گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار و قرار گرفتن در بین مادر شهرها توجه ویژه به مبلمان شهری با طراحی های جدید امری ضروری است.

سمیه احمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *