روتیتر: قائم مقام شهردار کرج بر ضرورت بهره گیری از نخبگان در توسعه پایدارشهری تاکید کرد و افزود: همکاری نخبگان در پیشبرد امور شهری، نقش بسزایی در توسعه پایدار شهر و رضایت شهروندان، همچنین ارائه خدمات نوین به شهروندان دارد.

به گزارش روتیتر: مصطفی رضاحسینی گفت: همدلی در مدیریت شهری، موجب توسعه همه جانبه شهر می شود و برای تحقق اهداف و آرمان های توسعه شهری، باید این همدلی را میان دستگاه های خدمت رسان و افراد نخبه تقویت کرد.

این مسئول با اشاره به اینکه همدلی و مشارکت تمام اقشار به ویژه افراد نخبه باهدف بهره گیری از تخصص و تجربه، موضوعی مهم در پیشرفت شهر به شمار می رود، اظهار داشت: این مهم همچنین موجب اعتلا، آبادانی و افزایش حس مشارکت، انگیزه و تعامل میان شهروندان می شود.

وی با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد تا در تمام زمینه ها شفاف عمل کند، عنوان کرد: برگزاری جلساتی با نخبگان تحت عنوان جلسات اتاق فکر، فرصت مناسبی برای شفاف سازی عملکرد شهرداری برای مردم است.

قائم مقام شهردار کرج اضافه کرد: وجود نخبگان در شهر موجب تقویت نقاط قوت و از بین رفتن نقاط ضعف در شهر می شود و باید استعداد های نخبگان به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

رضاحسینی در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: یک شهر خوب تنها در زیر سایه همدلی و مشارکت تمام اقشار جامعه ساخته می شود ومی توان با استفاده از تخصص و بهره مندی از دانش تمام صاحبان اندیشه در مسیر پیشرفت و اعتلا گام برداشت.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *