تهیه برش استانی بسته رونق تولید توسط مدیران البرزی

0
2365441

روتیتر: معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری البرز در حاشیه جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان البرز که ظهر شنبه در سالن کنفرانس شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه سال جاری به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال مزین شده است، اظهار کرد: تدوین طرح کارورزی دانش آموختگان دانش جویی در این جلسه مورد توجه قرار گرفته است

به گزارش روتیتربه نقل از خبرگزاری مهر، کرج – انجام برش استانی بسته رونق تولید و اشتغال توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی استان البرز یکی از مباحث مهم مطرح شده در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان است.عبادالله کامکار با بیان اینکه مقرر است با شرایطی خاص در سطح کشور ۱۵۰ هزار کاروز جذب کار شوند، افزود: این افراد با ثبت نام از طریق سامانه مد نظر می توانند در این عرصه وارد عمل شوند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش‌آموختگان از طریق انتقال مهارت در محیط کار با اجرایی شدن این طرح محقق خواهد شد.

کامکار با تأکید بر اینکه ایجاد انگیزه کسب‌وکار، ارتقای اخلاق و صلاحیت حرفه‌ای دانش‌آموختگان و فراهم کردن زمینه اقتصاد دانش‌بنیان ازجمله اهداف این طرح محسوب می‌شود، تصریح کرد: مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی توسط سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای پیگیری خواهد شد.

وی با اعلام اینکه ایجاد اشتغال در سال جاری موردتوجه قرارگرفته است، گفت: برنامه‌های ایجاد اشتغال متناسب با جمعیت بیکار استان توسط دستگاه‌های اجرایی البرز تدوین خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری البرز اعطای تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی و ایجاد تمهیدات لازم برای بهبود روش کار را از دیگر نکات مطرح‌شده در این جلسه برشمرد و افزود: برش استانی بسته رونق تولید و اشتغال توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی مختلف در سطح استان انجام می‌پذیرد.

وی بسته ارتقای توان تولید ملی، تجارت خارجی در جهت جذب سرمایه‌گذار خارجی را از دیگر عناوین مهم جلسه کارگروه اشتغال استان البرز برشمرد و گفت: بسته اشتغال و توان مدل‌سازی نیروی کار در راستای توسعه اشتغال و رونق تولید به‌کارگیری خواهد شد.

کامکار بیان کرد: معافیت از پرداخت حق بیمه نیروهای کار فارغ‌التحصیل دانشگاهی ازجمله برنامه‌های مصوب دولت بوده که در راستای توسعه اشتغال موردتوجه قرارگرفته است.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مدیران بانکی باید اعتبارات لازمه برای توسعه مشاغل خانگی را جذب کنند که این مهم نیز در جلسه مطرح شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *