شعارهای غیرمنطقی برخی کاندیداها/وعده‌های تبلیغاتی رصد می‌شود

0
2453131

روتیتر: فتح‌الله حقیقی بعدازظهر یکشنبه در جلسه با مسئولان فناوری اطلاعات استان که با محوریت برگزاری هرچه بهتر انتخابات برگزار شد، ضمن مروری بر اقدامات انجام‌شده در این حوزه، اظهار کرد: برای برگزاری انتخابات استان البرز با توجه به آسیب‌شناسی ادوار گذشته، تمهیدات لازم اندیشیده شده است

به گزارش روتیتر: کرج – رئیس ستاد انتخابات استان البرز با اشاره به شعارهای غیرمنطقی برخی کاندیداهای انتخابات شورا، گفت: تحقق وعده‌ها رصد می‌شود.

معاون امنیتی سیاسی استانداری البرز اضافه کرد: باید همه جوانب سنجیده و تمهیدات لازم برای تمام مسائل پیش‌بینی‌نشده اتخاذ شود.

رئیس ستاد انتخابات استان البرز تأکید کرد: برای همه مدیران و مسئولان برگزاری انتخابات مسئولیتی وجود دارد و هر فرد باید در این رابطه با جدیت اقدام کند.

حقیقی در بخش دیگری با اشاره به وعده‌ها و شعارهای غیرمنطقی برخی از کاندیداهای شوراهای شهر و روستا، گفت: وعده‌های تبلیغاتی همه افراد در حضور مردم و رسانه‌ها مطرح‌شده و به‌صورت مستمر دنبال می‌شود.

معاون امنیتی سیاسی استانداری البرز تصریح کرد: شعارهای دور از واقعیت و بدون برنامه‌ریزی در صورت عدم تحقق، مردم را نسبت به مسئولان بدبین می‌کند، بنابراین انتظار می‌رود نامزدها در این خصوص دقت بیشتری داشته باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *