انتخابات و ارتقای جایگاه جهانی ایران

روتیتر: روزنامه های صبح امروز محورهای اصلی خود را به موضوع های «انتخابات و ارتقای جایگاه جهانی ایران»، «خطابه ها و خطاها»، «رابطه اقتدار ملی با مشارکت حداکثری مردمی»، «روحانی درخشید»، «نبرد اصولگرا با اصولگرا»، «انتخابات و منافع ملی»، «حافظه ماهی داریم؟»، «روحانی نباید دردام پوپولیسم بیفتد»، «ظهور روحانی۹۶»، «مرجعیت رسانه ملی در اخبار انتخاباتی»، «مردِ روزهای سخت»، « تند شدن ادبیات نامزدها در سفرهای استانی»، «اصولگرایان بیاصول»، «۲ تفکر عقلگرا و واپسگرا در انتخابات»، «نفی برجام بدون ارائه برنامه جایگزین به بیراهه رفتن است»، «کاندیداهای اصولگرا آسوده بخوابند»، «توافق هستهای زیرسایه تهدید تندروها» و «استفاده ابزاری از فقرا» اختصاص دادند و به انعکاس آنها پرداختند.
به گزارش روتیتر: تهران- «انتخابات و ارتقای جایگاه جهانی ایران»، «خطابهها و خطاها» و «رابطه اقتدار ملی با مشارکت حداکثری مردمی» محورهای تحولات انتخاباتی در روزنامه های سه شنبه ۱۹ اردیبهشت به شمار می روند.
** انتخابات و ارتقای جایگاه جهانی ایران
روزنامه «وقایع اتفاقیه» در سرمقاله ای با عنوان «انتخابات و ارتقای جایگاه جهانی ایران» به قلم بیژن جهانگیری استاد دانشگاه آورد: واقعه پیش رو انتخاب شخصی است به وسیله اکثریت ملت که به مدت چهار سال سکان مدیریت اجرایی کشور را به عهده داشته باشد؛ وظیفهای بس خطیر و سرنوشتساز. گام اول پیشرفت، تعیین اولویتها و ترتیب آن است. اولویت اول پیشرفت را ارتقای توانمندی دفاعی میدانند. اهالی کشوری که میخواهد جایگاهی والا در جهان داشته باشد باید بدانند که توانمندی دفاعی به راحتی حاصل نشده بلکه محصول برنامهریزی و مصرف منابع مالی- انسانی قابلتوجهی است.