شهر هوشمند نیازمند تحقق مدیریت یکپارچه شهری است

0
1396-02-13-75326656

روتیتر: علی حاج کاظم گفت:  در دنیای کنونی گذار از سیستم های سنتی و رسیدن به شهری مدرن و در عین حال هوشمند یکی از بزرگترین دغدغه های مدیریت شهری است؛ این موضوع در کرج نیز مورد توجه مسئولان دست اندرکار قرار گیرد.

 

به گزارش روتیتر: عضو شورای اسلامی شهر کرج با تاکید بر لزوم نیازسنجی برای رسیدن به شهری هوشمند، خواستار شتاب در تصمیم گیری ها در این راستا شد و اظهار داشت: یکی از ضروریات اجرای شهر هوشمند تحقق مدیریت یکپارچه شهری است. این عضو شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه جهان به سرعت بر موج تغییرات سوار است و نباید از این گوی رقابتی عقب ماند، افزود: بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا با نیازسنجی به موقع و بهره گیری مناسب از ابزارها و فناوری ها، ایده های بسیار کوچک اما مفید را عملیاتی کرده و به سمت موفقیت حرکت می کنند.

حاج کاظم با تاکید بر لزوم حرکت به این سمت و سو با تکیه بر ساختارهای فرهنگی در کشور عنوان کرد: هوشمند سازی شهرها یکی از موارد مهمی است که می تواند بسیاری از مشکلات مدیریت شهری و شهروندان را برطرف کند.

وی با تعریفی اجمالی از شهر هوشمند و لزوم ساختار سازی در این زمینه ادامه داد: بر اساس نگرش تفکر سیستمی، شهر هوشمند یک کلان سیستم از زیرسیستم های شهری است، به عبارت دیگر با ترکیب و تعامل بسیاری از مجموعه های شهری مانند سازمانها، دانشگاه ها و … همچنین مجموعه ها و زیر سیستم های مستقل هوشمند در هر شهر، سیستم پیچیده بزرگی تشکیل می شود.

حاج کاظم با اشاره به اهمیت هوشمندسازی در شهرها، عوامل نهادی، عوامل فناوری و عوامل انسانی را سه جنبه مهم شهر هوشمند برشمرد و گفت: جامعه هوشمند، اقتصاد هوشمند، دولت هوشمند، جابجایی هوشمند، محیط زیست هوشمند و زندگی هوشمند ۶ زمینه اصلی شهر هوشمند محسوب می شوند.

این عضو شورای شهر با اذعان بر کاستی های فراوان در این خصوص، روند کند و آهسته در تصمیم گیرها را عاملی در جهت راکد ماندن هوشمند سازی دانست و خواستار سرعت بخشیدن بر مطالعات اولیه در این خصوص شد.

حاج کاظم بیان کرد: هوشمندسازی در شهرها با چالش هایی مواجه است که اصلی ترین و مهم ترین چالشی که وجود دارد، تصمیم گیری مدیران برای هوشمندسازی می باشد که بسیار به کندی و آهستگی پیش می رود.

به گفته وی، اگر شهرداری همه خدمات را هم الکترونیکی کند اما هماهنگی و همکاری دستگاه های اجرایی وجود نداشته باشد، شهر هوشمند محقق نخواهد شد و اجرای شهر هوشمند یا هوشمند سازی، مستلزم تغییر در ساختارهای نهادی و مدیریتی و تحقق مدیریت یکپارچه شهری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *