زنگ خطر تخریب محیط زیست هشداری برای مسئولان و مردم/ زمین پاک تنها با شعار محقق نمی شود

0
1395-05-17-36561163

روتیتر: علی حاج کاظم با اشاره به فرا رسیدن روز دوم اردیبهشت روز زمین پاک اظهار داشت: با آغاز عصر ماشین و پیشرفت های صنعتی و علمی و رشد روزافزون علم گرایی، راه تسلط انسان بر آرزوی دیرینه اش، یعنی تسلط بر طبیعت تا اندازه زیادی هموار شد، اما خودخواهی ها و سودجویی های انسان، اندیشه سیطره و آگاهی بیشتر او از جهان اطرافش را به صحنه کارزاری نابرابر میان او و طبیعت تبدیل کرده است.

به گزارش روتیتر: عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه زنگ به خطر افتادن زمین و محیط زیست هشداری برای مردم و مسولان است، گفت: تحقق اهداف روز زمین پاک تنها با شعار و حرف محقق نمی شود بلکه نیازمند اقدام و عمل است.
وی افزود: تقریباً چند دهه است که زنگ های خطر برای زمین به صدا درآمده است و روزی نیست که خبرها و گزارش هایی از سراسر جهان مخابره نشود و بیانگر نگرانی عمیق کارشناسان از تخریب محیط زیست و به خطر افتادن زندگی بر روی کره زمین نباشد.

این مسئول گفت: روز زمین پاک، یکی از این زنگ های خطر است که در همه جای دنیا شنیده می شود.

حاج کاظم افزود: همراه با عصر محصولات الکترونیکی دیجیتال و روند سریع تغییرات در این حوزه، شرکت های تولیدکننده برای حفظ برتری تجاری خود و افزایش سودآوری، به تولید انواع کالاهای خوش آب و رنگ و روزآمد، با موادی شیک و پرزرق و برق و در عین حال شکننده، با بهره گیری از مواد ارزان قیمت روی آورده اند.

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر کرج یادآور شد: برغم محصولات الکترونیکی دهه های پیشین که با عمری طولانی، قطعات یدکی و ضمانت تعمیر به مشتری همراه بودند، امروز، شاهد ورود موجی از انواع کالاهای با عمر کمتر از شش ماه هستیم که به زودی از رده خارج و به زباله دانی انداخته می شوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: این کالاها دارای مقادیر فراوانی از انواع فلزهای سمی و مهلک نظیر سرب، جیوه و باریوم هستند که به دلیل فقدان قوانین مربوط به بازیافت این محصولات، عمدتاً روانه آب و خاک و طبیعت می شوند؛ لذا باید این زباله های عصر مدرن را بمب ساعتی در حال انفجار دنیای امروز دانست.

حاج کاظم با بیان اینکه مصرف بی رویه منابع، یکی از عوامل تهدیدکننده محیط زیست به شمار می رود، یادآور شد: با توسعه شهرنشینی، منابع زیادی، روزانه به عنوان زباله در طبیعت رها می شود که بازیافت مواد یکی از مهمترین ارکان برای جلوگیری از زوال مواد و منابع تجدید پذیر و تجدید ناپذیر محسوب می شود.

عضو شورای اسلامی شهر کرج متذکر شد: بازیافت بسیاری از مواد زاید، ضمن کاهش استفاده بشر از منابع طبیعی و محیط زیست، از تبدیل این مواد به عوامل مضر زیست محیطی جلوگیری می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *