قهرمان رالی داکار سفیر جام‌جهانی ۲۰۱۸ شد
۲۵ هزار نیروی امنیتی روسیه برای جام کنفدراسیون‌های ۲۰۱۷

0
1396012611245815610535104

روتیتر: سرویس رسانه‌ای وزارت امور اضطراری روسیه اعلام کرد: ۲۲۴ مجموعه در برگزاری دیدارهای جام‌ کنفدراسیون‌های سال جاری میلادی در ۴ شهر مسکو، سن‌پترزبورگ، کازان و سوچی دخیل هستند که تاکنون ۲۱۶ محل تحت نظارت عملیاتی ما قرار گرفته است. بیش از ۲۵ هزار نیروی وزات امور اضطراری روسیه امنیت برگزاری این رقابت‌ها بر عهده خواهند گرفت.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، وزارت امور اضطراری روسیه از اختصاص ۲۵ هزار نیروی خود جهت تضمین امنیت جام کنفدراسیون‌های ۲۰۱۷ خبر داد.
در ادامه این خبر آمده است: کارمندان بخش امنیتی وزارت امور اضطراری روسیه تجربه بسیار ارزشمندی در تامین امنیت رقابت‌های بزرگ و با حضور گسترده مردم را دارند. المپیک و پارالمپیک سوچی، گرندپری فرمول یک، مسابقات ارتش‌های جهان، المپیک تابستانی دانشجویان جهان در کازان و قهرمانی رشته‌های آبی جهان از جمله این موارد هستند.

جام کنفدراسیون‌ها در روزهای ۲۷ خرداد تا ۱۱ تیر ماه سال جاری با شرکت ۸ تیم ملی برتر فوتبال جهان برگزار خواهد شد.

خبر دیگر از روسیه حاکی از آن است که کمیته سازماندهی جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه به ریاست ویتالی موتکو، معاون نخست‌وزیر این کشور گواهینامه سفیری برای قهرمان رالی داکار ۲۰۱۷ صادر کرد.

سرگئی کاریاکین به عنوان جدیدترین سفیر جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه از شهر اکاترینبورگ معرفی شده است. پیش از این نیز ۱۵ هنرمند، نویسنده و ورزشکار مطرح روسی به عنوان سفرای این رقابت‌ها در ۱۱ شهر میزبان معرفی شده بودند.

جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه با شرکت ۳۲ تیم در ۱۲ ورزشگاه ۱۱ شهر در روزهای ۲۴ خرداد تا ۲۵ تیر ماه سال ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *