فروردین روز انعکاس حق گویی ایران در پرونده هسته ای است

0
1395-04-31-29305664

روتیتر: محمود دادگو گفت: در شرایطی که بسیاری از کشورهای سلطه گر دنیا سعی در کتمان حقوق مسلم ایران در دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای داشتند اما کشورمان به عنوان عضوی از سازمان ملل متحد و همچنینن آژانس بین المللی انرژی اتمی بر اراده اش برای غنی سازی اورانیوم و تولید سوخت هسته ای برای مصارف علمی، کشاورزی، تحقیقاتی و پزشکی سخن گفت و در نهایت به باشگاه کشورهای دارنده این فناوری پیوست.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، رئیس شورای اسلامی شهر کرج اظهار داشت: ۲۰ فروردین (روز ملی فناوری هسته ای) روز حق گویی ایران در پرونده هسته ای است.
وی با بیان اینکه دانشمندان جوان ایرانی با بومی سازی علوم و فنون پیچیده سیلی محکمی به گوش یاوه گویان غربی زدند، بیان داشت: آنها با عنایت پروردگار متعال به دنیا فهماندند که علم و دانش قابل انحصارسازی نیست و به همه جامعه بشری تعلق دارد؛ امروز زورگویان دنیا در برابر ایران با احتیاط فراوانی سخن می گویند و نیک می دانند که اینجا عراق و افغانستان نیست؛ تجربه هشت سال دفاع مقدس هنوز آویزه گوش شان می باشد.

رئیس پارلمان محلی کرج در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: نیت پشت پرده آنها نه انرژی هسته ای، بلکه جلوگیری از استقلال و پیشرفت ملت ایران است و آنها می خواهند عقب ماندگی و وابستگی را به ما تحمیل کنند؛ همانطور که شاهدیم با مختومه شدن پرونده هسته ای، دست روی آزمایش های موشکی که با هدف تقویت بنیه دفاعی صورت می پذیرد، گذاشته اند، آنها جماعتی بهانه جو و غیر قابل اعتماد هستند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه پیام روز ملی فناوری هسته ای دعوت به وحدت، تعاون، یکپارچگی و حرکت به سمت فرداهای بهتر است، اذعان داشت: متاسفانه برخی تصور می کنند که سعادت ملت در وابستگی و حرف شنوی از ابرقدرت ها نهفته است، حال آنکه این طور نیست و اگر بر حرف و اراده خود ایستادگی نکنیم، دشمنان توطئه ها و دسیسه های وحشتناکی را برای مان تدارک خواهند دید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *