13960109000076_PhotoA

روتیتر: چهار گروه بزرگ از نقاط مختلف در کشور فرانسه گرد هم آمده‌اند تا در ابتدای بهار، کوچک‌ترین مسابقه اتومبیلرانی جهان را برگزار کنند.

به گزارش روتیتر: در کوچک‌ترین مسابقه اتومبیلرانی جهان، محققان هر یک از خودروهای مسابقه‌ای را با حدود صد اتم تولید کرده‌اند که قرار است همه آنها توسط جریان الکترون‌ها به صورت موازی روی یک دیسک ساخته شده از طلا قرار بگیرند.
وسایل نقلیه‌ای که این گروه‌ها طراحی کرده‌اند در مسیری که تنها چند اینچ طول دارد با یکدیگر مسابقه می‌دهند که این ماراتن ۳۶ ساعت به طول می‌انجام و هر یک از این خودروهای مینیاتوری با فاصله‌ای که از عرض یک تار موی انسان هم کمتر محاسبه می‌شود، به رقابت می‌پردازند.

محققان هر یک از این خودروهای مسابقه‌ای را با حدود صد اتم تولید کرده‌اند که قرار است همه آنها توسط جریان الکترون‌ها به صورت موازی روی یک دیسک ساخته شده از طلا قرار بگیرند.

این رقابت «مسابه اتومبیل‌رانی نانو» نامگذاری شده است که «مرکز تحقیقات علوم فرانسه»، آن را برگزار می‌کند.

اتومبیل‌های شرکت کننده در این مسابقه که در مقیاس اتمی ساخته شده‌اند، با دستکاری در بخش الکترون‌ها به صورت کاملاً منظم در مسیری که برای آنها در نظر گرفته شده است حرکت می‌کنند تا سرعت آنها مشخص شود.

در این رقابت به جای آنکه از اتومبیل‌های دوازده‌ سیلندر و پرقدرت استفاده شود، اتومبیل‌های اتمی توسط یک میکروسکوپ ویژه زیر نظر قرار می‌گیرند. این میکروسکوپ به گونه‌ای ساخته شده است که می‌تواند کوچک‌ترین تغییرات در مقیاس اتمی را ثبت کند.

قرار است مسابقه نهایی بین این خودروهای اتمی در تاریخ ۲۸ آپریل یعنی حدود یک ماه دیگر روی یک تراشه بسیار کوچک ساخته شده از طلا برگزار شود.
13960109000071_PhotoL

13960109000076_PhotoA

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *