مهم‌ترین دیوارهای جداکننده آدم‌های دنیا را بشناسید

0
57448302

روتیتر: اسپوتنیک عربی، مجموعه تصاویری را از مرزها و دیوارهای موجود در جهان معاصر تهیه کرده است که به واسطه آن‌ها انسان‌ها از یکدیگر دور و سرزمین‌ها از هم جدا شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، زمان زیادی از دستور جنجالی رییس‌جمهور تازه و خاص آمریکا «دونالد ترامپ» برای کشیدن دیوار بین مکزیک و آمریکا به منظور مقابله با موج مهاجرت‌های غیرقانونی نمی‌گذرد؛ اما این دیوار که البته از گذشته به شکل ناقص‌تری هم وجود داشته، تنها حائل میان ملت‌ها نیست. دیوارهای زیادی در جهان هستند که به دلایل گوناگون بنا شده‌اند.

۱-مرز بین آمریکا و مکزیک
57448300
حائل مرزی بین مکزیک و ایالات متحده که به عنوان دیوار مرزی هم شناخته می‌شود، برای ممانعت از ورود غیرقانونی به خاک آمریکا طراحی شده و شامل سازه‌های مختلفی است. این مرز ۲۰۰۰ مایل است و قرار است با دستور رییس‌جمهور تازه آمریکا تبدیل به دیوار شود.

۲-مرز بین اسلوونی و کرواسی
57448302
قسمت زیادی از مرز بین کرواسی و اسلوونی مرزهای قدیمی است. اختلافات مرزی اسلوونی و کرواسی به زمان جنگ جهانی دوم، یعنی در زمان فعالیت نهضت‌های پارتیزانی و نیروهای مسلح وابسته به آن‌ها در بخش‌های کروات و اسلوون ایسترا برمی‌گردد که در پی آن خطوط مرزی فعلی شکل گرفت.

۳-دیوار حائل بین فلسطین و رژیم اشغالگر قدس
57448303
کار ساخت این دیوار توسط اسرائیلی‌ها در سال ۲۰۰۲ در کرانه باختری رود اردن آغاز شد. این دیوار هم مانند خود موضوع سرزمین‌های اشغالی، جزو مناقشه‌برانگیزترین مسائل جهان است.

۴-دیوار حائل بین شهر کاله فرانسه و انگلیس
57448304
این دیوار پروژه‌ای مشترک میان انگلیس و فرانسه برای کاهش نگرانی‌های امنیتی است که چهار متر ارتفاع و نزدیک به یک کیلومتر طول دارد و در جاده‌ای که به بندر کاله می‌رسد، بنا شده است.

۵-مرز بین اردن و اسرائیل
57448307
این مرز به دستور بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و به منظور کنترل اسرائیل بر منطقه حاصلخیز “دره اردن” ایجاد شد.

۶-دیوار حائل بین کره شمالی و جنوبی
57448340
تقسیم کره به کره شمالی و جنوبی از پیروزی متفقین در جنگ دوم جهانی در سال ۱۹۴۵ و پایان ۳۵ سال سلطهٔ ژاپن بر کره نشأت گرفت. این دیوار خانواده‌های بسیاری را از هم جدا کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *