جشنواره گل‌های لاله در چین +تصاویر

0
13951208000553_PhotoA

روتیتر: جشنواره گل‌های لاله که تنوع رنگ‌های این گل را به نمایش گذاشته در آستانه بهار در کشور چین در حال برگزاری است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، جشنواره گل‌های لاله که تنوع رنگ‌های این گل را به نمایش گذاشته در آستانه بهار در کشور چین در حال برگزاری است.
نوع رنگ گل در لاله به حدی است که می‌توان گفت به جز رنگ قهوه‌ای تمامی رنگ‌ها را دارا است. در اکثر موارد انواع چند هزارگانه لاله تنها بر اساس تفاوت رنگ از یکدیگر مجزا شده‌اند.

این جشنواره در استان جیانگ‌شی برگزار شده و گردشگران با ورود به محل نمایش گل‌ها، با فرشی عظیم و رنگارنگ از گل مواجه می‌شوند.

هر ساله قبل از شروع بهار این جشنواره در جیانگ‌شی برگزار می‌شود و گردشگران داخلی و خارجی استقبال خوبی از این پالت رنگی می‌کنند.

محل اصلی رویش لاله خودرو در آسیای مرکزی در نظر گرفته می‌شود. جیانگ‌شی نیز در جنوب شرقی کشور چین قرار گرفته‌ و مرکز آن شهر نانچانگ است.
13951208000558_PhotoL

13951208000559_PhotoL

13951208000567_PhotoL

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *