کولیوند :کوتاهی ها در حق شاغلان آرامستان ها جبران شود

0
kolivanddd

روتیتر:نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «برخی مشاغل زیان آور مورد بی مهری مردم و مسئولان قرار گرفته اند که شاغلان آرامستان ها از جمله آنها است» گفت: باید “کوتاهی ها” در حق شاغلان آرامستان های کشور جبران شود و مجلس شورای اسلامی در این زمینه آمادگی هرگونه همکاری لازم را دارد.

به گزارش روتیتر،دکتر “محمدجواد کولیوند” در چهارمین کارگروه تخصصی مدیران عامل سازمان آرامستان های کلانشهرها که به میزبانی سازمان بهشت سکینه (س) شهرداری کرج در محل سالن اجتماعات باشگاه میلاد  برگزار شد ، گفت، بیان داشت: حضور در جمع عزیزانی که در سازمان آرامستانها خادم مردم هستند؛ حس معنوی خاصی در انسان ایجاد می کند که لذت بخش است؛ عزیزان به کرج، شهری با چهار فصل زیبا خوش آمدید و امیدوارم لحظات به یاد ماندنی را در شهرمان پیش رو داشته باشید. لطفا عبوس نباشید و بخندید؛ قرار نیست کسانی که با اموات سر و کار دارند، خود را از لذتِ خندیدن و شاد بودن محروم نمایند.

عضو خانه ملت افزود: حل مشکلات آرامستان های کشور در فضای وحدت و تعامل دور از ذهن نیست و باید تلاش کنیم به دنبال راهکارهای قانونی برای رفع گام به گام مشکلات باشیم. برخی مسائل به دلیل بی توجهی ها در مرورِ زمان تلمبار شده و بارِ مسئولان را سنگین تر کرده است. آرامستانها، مجلس شورای اسلامی را در زمینِ خود ببینند و شک نکنند تا حل کامل مشکلات دوشادوش آنها گام بر می داریم.

شاغلان آرامستانها مظلوم واقع شده اند

کولیوند، رسالت مجلس شورای اسلامی به عنوان مرجع قانونگذاری در کشور را رسیدگی به مشکلات تمامی آحاد جامعه و ایجاد شرایط مناسب برای زندگی بهتر آنان دانست و با تاکید بر اینکه احساس می کنم شاغلان آرامستانها مظلوم واقع شده اند و بی مهری جامعه، مضاعف بر شرایط سخت کاری آنان را آزار می دهد، ادامه داد: مشاغل سازمان آرامستان ها به لحاظ «منزلت اجتماعی» و «سختی کار» زیان آور است و باید مورد رسیدگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد. از مسئولان این وزارتخانه سوال می کنم که اگر کارکنان غسالخانه یا سایر بخش های آرامستانها در دایره تعاریف مشاغل سخت و زیان آور نمی گنجد، پس کدام مشاغل، شغل سخت و زیان آور محسوب می شوند؟

نماینده مردم کرج در خانه ملت با بیان اینکه «همانطور که مستحضرید دغدغه بنده از دغدغه مدیران عامل سازمان آرامستانها کمتر نیست و بالاخره اصلاح برخی دیدگاه های غلط باید از نقطه ای آغاز شود» خاطر نشان کرد: «فرهنگ سازی» و «ایجاد شناخت» نسبت به وظایف خطیری که شاغلان آرامستان های کشور به دوش می کشند، از اصلِ رفع مشکلات ضروری تر است و باید به سمتی حرکت کنیم که شاغلان آرامستان ها از پنهان کردن وضعیت شغلی شان اجتناب کنند. خدمتِ آنان خدمت مقدسی است و بخشی از واجبات شرعی و دینی مردم را انجام می دهند.

کولیوند، از رسانه های جمعی و گروهی بویژه رسانه ملی خواست؛ تهیه گزارش های ویژه از زندگی شخصی و اجتماعی شاغلان آرامستانها را در دستور کار قرار دهند و با پرده برداشتن از ابهامات ذهنی مردم، موجب تلطیف نگاه جامعه نسبت به آنان شوند تا بسیاری از برداشت های نادرست اصلاح شود.

وی بیان داشت: باید آرام آرام رسالت های سازمان آرامستان ها را به جامعه منتقل نماییم.

به گفته نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، برخی مشاغل سخت و زیان آور از جمله شاغلان بخش های مختلف آرامستانها مورد بی مهری و بی توجهی مردم و مسئولان قرار گرفته اند و فرهنگسازی ضعیفی برای نهادینه کردن آنها در جامعه صورت پذیرفته است که باید برای جبران کم کاری ها تلاش کرد و فصل جدیدی از همکاری ها را آغاز نمود.

 مشاغل سازمان آرامستان ها به لحاظ «منزلت اجتماعی» و «سختی کار» زیان آور است و باید مورد رسیدگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد. از مسئولان این وزارتخانه سوال می کنم که اگر کارکنان غسالخانه یا سایر بخش های آرامستانها در دایره تعاریف مشاغل سخت و زیان آور نمی گنجد، پس کدام مشاغل، شغل سخت و زیان آور محسوب می شوند؟

کولیوند گفت: برخی عزیزان با مدارک عالیه تحصیلی و بر اساس دغدغه های معنوی به فعالیت در بخش غسالخانه آرامستانها روی آورده اند اما متاسفانه جامعه اصلا برخورد مناسبی با آنان ندارد و برای اصلاح چنین دیدگاهی باید تلاش کرد.

وی پیشنهاد کرد؛ در یکی از روزهای سال همایش مشترکی در سراسر شهرهای کشور برای تجلیل از شاغلان آرامستان های کشور برگزار شود و با انعکاس خبری اش در رسانه های
جمعی و گروهی، شاهد آغاز یک حرکت جدید برای آشتی جامعه با شاغلان آرامستانها باشیم.

بازنگری اساسی در طراحی فضا و چیدمان آرامستان های

عضو خانه ملت همچنین خواستار بازنگری اساسی در طراحی فضا و چیدمان آرامستان های کشور شد و گفت: باید مطالعات و پژوهش های جدیدی را در این بخش آغاز کرد و بر اساس گزارش های مستند نسبت به طراحی جدید فضای سبز، زیباسازی محیطی و… همت گمارد. برای مثال، سازمان بهشت زهرا (س) با ابتکار عمل نسبت به احداث زمین چمن فوتبال در آرامستان بهشت زهرا (س) اقدام کرده است که به مرور و با تداوم چنین برنامه هایی، موجب تغییر دیدگاه ها نسبت به آرامستانها می شود.

وی، خطاب به اعضای کارگروه تخصصی بیان داشت: از دوستان انتظار دارم صورتجلسه کارگروه تخصصی را به دفتر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ارسال نمایند تا مطالبات تان پیگیری شود و پس از انجام بررسی های لازم، برای تصویب به صحن علنی مجلس شورای اسلامی بیاید.

کولیوند در پایان گفت: تدوین اسناد توسعه ای و طرح های جامع می تواند نقشه راهی برای حرکت سازمان آرامستانهای کلانشهرها باشد و در جلوگیری از بروز مشکلات در آینده نقش بسزایی ایفا نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *