۴۰ درصد آسفالت شهر کرج در فردیس مصرف می شود

0
1395-10-29-96655436

روتیتر: مهدی فاطمی شامگاه سه شنبه در نشست هم اندیشی معتمدین شهرستان فردیس که با حضور نمایندگان مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات شهرداری منطقه ۳ کرج برگزار شد، افزود: ۱۷ کیلومتر از خیابان های این منطقه علاوه بر اجرای عملیات لکه گیری آسفالت شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، مدیر منطقه ۳ شهرداری کرج با اشاره به وجود مناطق ۳ و ۱۰ در حوزه خدمات دهی فردیس، گفت: ۴۰ درصد آسفالت شهرکرج در فردیس مصرف می شود؛ بنابراین سهم این مناطق از دیگر مناطق شهرداری کرج بیشتر است. وی با اشاره به درصد سرانه های خدماتی با توجه به نسبت تراکم جمعیت و مساحت زمین هایی که در بر دارد، عنوان کرد: این سرانه ها به عنوان شهرستان یا مناطق دیده می شوند.

مهدی فاطمی افزود: جمع آوری هدایت آبهای سطحی با اجرای کلکتور از فلکه اول تا کانال فردیس در مرحله اول اجرا شد در مرحله بعدی نیز ضلع شرقی منطقه ۳ این پروژه اجرا می شود.

وی ادامه داد: اگر اجرای کلکتور در بلوار شهدای فردیس از سه راه حافظیه تا فلکه پنجم به اتمام برسد در مرحله بعدی پروژه جاده ملارد آغاز می شود.

فاطمی با اشاره به احداث مجموعه هفت هزار متر مربعی پارک بانوان در فردیس عنوان کرد: این پارک دو برابر پارک بانوان کرج مساحت دارد و در بلوار ماهان واقع در زمینی به متراژ حدود سه هزار و ۷۰۰ متر مربع احداث می شود.

فاطمی همچنین از احداث پارک خانواده در شهرک راه آهن واقع در این منطقه خبر داد و با بیان اینکه قرار است عملیات مناسب سازی در این پارک انجام شود، عنوان کرد: به دلیل اینکه این پارک مشرف به ساختمان های اطراف می باشد، برای پارک بانوان مناسب نیست.

مدیر منطقه ۳ شهرداری کرج با عنوان اینکه مناسب سازی معابر شهری برای تردد و دسترسی آسان تر معلولان و جانبازان در دستور کار شهرداری این منطقه قرار گرفته است، گفت: مناسب سازی معابر شهری برای معلولان یک دستور العمل کشوری است و اجرای آن در فردیس نیز ضروری است.

فاطمی در خصوص ساماندهی دست فروشان در بلوار اصلی فردیس با بیان اینکه این مهم از مصوبات شورای اسلامی شهر کرج است، عنوان کرد: این مهم طبق دستور العمل باید در مناطق شهرداری کرج اجرایی شود.

فاطمی، احداث پل عابر پیاده در جاده ملارد را یکی از مشکلات این منطقه بر شمرد، افزود: با توجه به محدودیت احداث پل در این مسیر به دلیل وجود خطوط فشار قوی که از جاده ملارد عبور کرده است؛ پیشنهاد شد در صورت موافقت زیرگذر فوق در جاده ملارد اجرایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *