طرح زوج و فرد در کرج دائمی می‌شود؟

0
1395-10-27-73818913

روتیتر: همایون شریفی اظهارکرد: طرح زوج و فرد در بسیاری ازکلانشهرها با هدف کاهش ترافیک، آلودگی هوا و فرهنگسازی جهت استفاده مردم از وسایل حمل و نقل عمومی اجرایی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، همایون شریفی اظهارکرد: طرح زوج و فرد در بسیاری ازکلانشهرها با هدف کاهش ترافیک، آلودگی هوا و فرهنگسازی جهت استفاده مردم از وسایل حمل و نقل عمومی اجرایی می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش بی رویه تعداد خودروها درکلانشهرکرج به نظر می‌رسد طی دو سال آینده تردد در معابر عمومی ناممکن شود.

شریفی افزود: همه روزه شاهد ایجاد ترافیک در هسته مرکزی‌کرج هستیم که وقت و انرژی زیادی از مردم می‌گیرد.

وی توضیح داد: علاوه براین کمبود پارکینگ عمومی و پارکبان و همچنین سد معبر توسط دستفروشان در برخی از ساعات روز خود به خود باعث افزایش حجم ترافیک درکرج شده است.

این مسئول ابرازکرد: برای خلاصی از این وضعیت هیچ راهی جز دائمی کردن طرح زوج و فرد در هسته مرکزی کرج وجود ندارد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز تصریح کرد: بدون شک این طرح نیز مانند سایر طرح‌ها محاسن و معایبی داردکه باید به خوبی بررسی شود تا مردم ساکن در محدوده اجرای این طرح با مشکل مواجه نشوند.

شریفی خاطرنشان کرد: برای اینکه طرح زوج و فرد با موفقیت اجرا شود در مرحله اول باید زمینه تقویت سیستم حمل و نقل عمومی‌کرج را فراهم کنیم چون درغیر این صورت این طرح با شکست مواجه می‌شود.

این مسئول‌گفت: دائمی شدن طرح زوج و فرد درکرج باید در شورای ترافیک استان بررسی و درصورت تصویب اجرایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *