تعطیلی پنج شنبه ها را مطالبه می کنیم، گرچه گوش شنوایی نیست

0
dadgoo

روتیتر: محمود دادگو گفت: این روزها آلودگی هوا در کلانشهر کرج به مرز بحران و خطر نزدیک شده و ضمن خانه نشین کردن تعداد زیادی از شهروندان گرامی، خسارت های فراوانی را نیز به زیرساخت های زیست محیطی وارد آورده است و کار جایی به رسیده که تعداد روزهای ناسالم از روزهای سالم سال پیشی گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، رئیس شورای اسلامی کلانشهر کرج گفت: بارها و مکرراً ضرورت تعطیلی روزهای پنج شنبه را به مسئولان گوشزد کرده و این مطالبه اساسی را خواستار می شویم، گرچه ظاهراً گوش شنوایی برای شنیدن این دغدغه جدی شهروندان وجود ندارد.
وی ادامه داد: آلودگی هوا همچون قائل نامرئی جان انسانهای بی گناه را می گیرد و از عمر و سلامتی ما می کاهد، حال آنکه خودمان نیز برای بهتر شدن وضعیت همکاری لازم را نداریم؛ این روزها همچنان از خودروهای شخصی استفاده می کنیم، باغات را خشکانده و ساختمانها را جایگزین آنها می کنیم، در مصرف آب صرفه جویی نمی کنیم و موضوعاتی از این قبیل که ثمره اش وضعیت کنونی است!

رئیس پارلمان محلی کرج در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان کرد: در این بین مطالبه جدی به نام “تعطیلی روزهای پنج شنبه” مطرح است که با در نظر گرفتن شرایط جهانی به نوعی حق مسلم مردم به شمار می رود و از ابعاد مختلف برای کشور و جامعه سودآور است و به کاهش تبِ شدید ترافیک و آلودگی هوا نیز کمک شایانی می کند اما متاسفانه توجه لازم بدان نمی شود.

به گفته دادگو، از دولت محترم انتظار می رود با در نظر گرفتن آثار مثبت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تعطیلی ادارات دولتی و شهرداریها در روزهای پنج شنبه که به کاهش ترافیک، آلودگی هوا و مشکلات زیست محیطی نیز کمک شایانی کرده و همچنین در تقویت زیرساخت های اقتصاد سبز و صنعت گردشگری نیز اثرگذار است، به این مطالبه جدی و اساسی مردم پاسخ مثبت بگوید.

وی در پایان با تاکید بر اینکه برخی از کارشناسان با اشاره به ساختار اقتصادی خاص ایران، اظهار می‌کنند که افزایش تعطیلات آخر هفته حتی به‌صورت مستقیم هم زیان چندانی به تولید ناخالص داخلی وارد نمی‌کند، گفت: در این تحلیل، گفته می‌شود که حدود ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی ایران را نفت و کشاورزی تشکیل می‌دهند که می‌توان گفت مجزا از تعطیلات کار می‌کنند.

این مسئول افزود: حدود ۱۳ درصد از تولید ناخالص داخلی هم مربوط به هتل داری و گردشگری و رستوران‌داری است که مشابه مورد اندونزی، در صورت افزایش تعطیلات این بخش می‌تواند فعال‌تر شود و سهم بیشتری از تولید کسب کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *