احیای چاه آب شرب با روش جدید در کرج انجام شد

0
m

روتیتر: مهندس قاسم صالحی معاون بهره برداری آبفای البرز در این خصوص بیان داشت: در اثر گذشت زمان، رسوب شن و ماسه در شیارهای لوله جدار چاه و همچنین ذرات ریز زنگ آهن در پشت جدار و مشبک چاه موجب کاهش آبدهی و افت شدید سطح دینامیک آب می شود. گاهی اوقات نیز در زمان شست و شوی اولیه چاه ممکن است گل بنتونیت که در زمان حفاری استفاده می شود، به طور کامل شسته و دفع نشده باشد و همین موضوع موجب کاهش آبدهی چاه شود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، احیای چاه آب شرب با روش جدید «هیدروپالس» برای اولین بار در کرج اجرا شد.وی افزود: روش هیدروپالس توسط یک شرکت آلمانی برای احیای چاه شماره ۲۸ آبفای کرج به طور آزمایشی به کار گرفته شد. در این روش پالس های متناوب از گاز نیتروژن به داخل چاه تزریق شد تا پدیده کاویتاسیون انجام شود.
وی اذعان داشت: در این عملیات آبدهی چاه ۱۷ لیتر بر ثانیه معادل ۹۰ درصد افزایش داشته است. (از ۱۹ به ۳۶ لیتر بر ثانیه رسید).
مهندس صالحی تصریح کرد: با این روش برای احیای هر چاه حدود ۲۰ میلیون تومان هزینه صرف می شود و این در حالیست که حفر یک چاه جدید حداقل به ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *