مرکز البرز به کارگاه بزرگ عمرانی و سازندگی تبدیل شده است

روتیتر: حجت اله غلامرضایی صبح امروز در حاشیه افتتاح پروژه های عمرانی منطقه ۴ شهرداری کرج (گشایش ادامه بلوار دانش و افتتاح پارک الغدیر) گفت: کلنگ زنی پروژه هزار میلیارد تومانی بزرگراه شمالی و کمربندی جنوبی که کلان ترین پروژه عمرانی تاریخ کرج پس از مترو به شمار می رود، نشانگر همدلی مسئولان شهری در مسیر خدمتگزاری صادقانه و خالصانه دارد و بی شک به واسطه این فعالیت ها افق های بسیار روشنی پیش روی شهرمان قرار خواهد گرفت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی کلانشهر کرج اظهار داشت: اتحاد و انسجام مسئولان شهری در سطح کشور بی نظیر است و در سایه این همدلی و همزبانی شاهد به ثمر نشستن کارهای کلانی هستیم که به واسطه آنها، مرکز البرز به کارگاه بزرگ عمرانی و سازندکی تبدیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه اختلافات بیهوده آفتی بزرگ برای فضای وحدت و همدلی به شمار می رود، خاطر نشان کرد: حفظ وحدت و همدلی در بین مسئولان شهری کرج از توصیه های جدی بزرگان استان در مقطع زمانی کنونی به شمار می رود، چرا که ساختمان نیکان و تالار شهیدان نژاد در حال حاضر به مقر فرماندهی «اقتصاد مقاومتی» در سطح البرز تبدیل شده اند.
این مسئول شهری اظهار کرد: در حالی که حسرتِ افتتاح پروژه های کلان عمرانی و خدماتی طی سالیان قبل به قلبِ کرج و کرجی ها نشسته بود اما اکنون پروژه های چند ده میلیارد تومانی یکی پس از دیگری در مدار بهره برداری قرار می گیرند و با هدف اعتلای شهری و تقویت رفاه اجتماعی تقدیم شهر و شهروندان گرامی می شوند.
دوره چهارم مدیریت شهری کرج در حوزه عمرانی بسیار موفق عمل کرد
غلامرضایی با اشاره به افتتاح پروژه هایی همچون فاز نخست تقاطع غیرهمسطح شهدای حصارک، پل شهدای پلیس، زیرگذر شهدای غواص، پل روگذر شهدای ارتش، فاز نخست پل مکمل شهید سلطانی، فرهنسگرای شهید آوینی، پل های حافظ و حامی، بلوار سربازان گمنام و… با اعتباری بالغ بر میلیاردها تومان، گفت: دوره چهارم مدیریت شهری کرج در حوزه عمرانی بسیار موفق عمل کرد و این مهم مورد تاکید مسئولان ارشد کشوری و استانی نیز قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کرج با تاسی از منویات و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی به دنبال پیاده سازی مبانی و راهبردهای «اقتصاد مقاومتی» در اقتصاد شهری هستند، بیان داشت: به حمد الهی و با چنگ زدن مسئولان شهری ایران کوچک به ریسمان نجات بخش اتحاد و همدلی و با در پیش گرفتن عزم ملی و مدیریت جهادی، شاهد تبدیل این کلانشهر به کارگاه بزرگ عمرانی و سازندگی هستیم و همگان از آثار و ثمراتش بهره مند شده اند.
شهردار سابق مهرشهر توضیح داد: همگان باید قدردان فضای وحدت و تعامل کنونی باشند و از دامن زدن به اختلافات بیهوده پرهیز کنند؛ چرا که مرکز البرز پس از سالها در شرایطی قرار گرفته است که فضا برای کارهای عمرانی و استارت پروژه های کلان همچون بزرگراه شمالی بسیار مهیا و ایده آل می باشد و هیچ تضمینی برای تداوم این روند در آتی وجود ندارد.
غلامرضایی، رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی کلانشهر کرج در بخش پایانی سخنانش از مهرشهر به عنوان منطقه ای محروم و کم برخوردار یاد کرد و خواستار رسیدگی بیشتر مسئولان به شهرک های سهرابیه، آق تپه و اخترآباد شد و در عین حال از اقدامات مطلوب عمرانی و خدماتی منطقه ۴ شهرداری این کلانشهر در بهره برداری از دو پروژه مهم ادامه بلوار دانش و احداث پارک الغدیر تقدیر و تشکر به عمل آورد.