روتیتر: علی ترکاشوند که در آیین گرامیداشت هفته و روز بسیج در باشگاه میلاد شهرداری ایران کوچک سخن می گفت، به بیان این مطالب پرداخت و ضمن ارائه بیاناتی چند از مقام معظم رهبری در خصوص نقش و جایگاه بسیج و بسیجی در جامعه، از وجود تفکر بسیجی در مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری که باعث شکل گیری جهاد عمرانی در کرج شده است، قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، مدیر ارشد اجرایی شهرداری کرج وجود تفکر بسیجی در شاکله مجموعه شورا و شهرداری ایران کوچک را عامل شکل گیری تحولات و اقدامات گسترده در همه حوزه ها بویژه عمران ارزیابی کرد و شیوه این تفکر در عصر حاضر را در نوع نگرش و اندیشه بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و رهبر معظم ریشه یابی کرد.
ترکاشوند به تصمیمات گرفته شده در صحن شورای شهر در حوزه بسیج و فعالیت های مرتبط اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری تجمع بزرگ عاشوراییان در قالب راهپیمایی بزرگ اربعین از جمله تاکیدات مقام معظم رهبری در سال های اخیر می باشد که مجموعه مدیریت شهری با تدبیر شورای شهر برای سومین سال متوالی، امکانات خود را برای برپایی هر چه باشکوه تر آن به کار بست.

این مسئول اضافه کرد: به منظور تأسی از فرامین رهبر معظم انقلاب، نخستین اقدام در راستای برپایی این تجمع سه سال قبل در شورای چهارم صورت گرفت و اعضای بسیجی این پارلمان شهری تصمیم گرفتند با اعزام برخی امکانات و نیروها، وارد میدان عمل به دستورات معظم له شوند. در همین زمینه بسیج حوزه ۸ حضرت سیدالشهداء و پایگاه بسیج شهید سلطانی شهرداری کرج با همکاری بسیج و سپاه استان وارد میدان عمل شدند.

ترکاشوند، اقدامات سال جاری به منظور برگزاری این راهپیمایی را پررنگ تر از سال های گذشته عنوان کرد و افزود: امسال چند ماه پیش از فرا رسیدن اربعین حسینی(ع) برنامه ریزی ها با موافقت شورای اسلامی شهر انجام شد که برپایی موکب بزرگ امام حسن مجتبی(ع) بخشی از تبلور و نمایش این تلاش و همکاری بود.

به گفته شهردار کرج، از دیگر تاکیدات معظم له، برگزاری باشکوه اردوهای راهیان نور بوده است که شورای اسلامی شهر و شهرداری کرج در این زمینه نیز بیکار ننشسته و بی توجه نبوده به طوری که هزینه احداث اردوگاه شهید باکری را به صورت صددرصد در خرمشهر متقبل شد.

این مسئول در پایان گفته های خود وضعیت این اردوگاه را طبق آخرین بازدیدی که از آن صورت داد ه است، اعلام کرد و بیان داشت: اسکلت این اردوگاه زده شده و کار با سرعت و کیفیت مناسب در حال انجام است که این تنها بخشی از ادای دین و وظیفه ما در قبال خرمشهر و مناطق جنوبی و جنگ زده می باشد که روزهای بسیاری را به مقاومت و پایداری مقابل مهاجمان و دشمن گذراند و از دیگر مردم کشور پاسداری و حراست کرد.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *