عضو شورای اسلامی شهر کرج بر لزوم توجه به نمای ساختمان ها تأکید کرد و گفت: ساخت و سازها و تحولات گسترده کنونی که به دلیل نوسازی بافت فرسوده در جریان است ؛ توجه خاصی را می طلبد تا علاوه بر حفظ ارزش ها ،هویت گذشته و بهبود معضلات موجود ،بافت و منظر شهری چشم نواز در سطح شهر ایجاد شود.
به گزارش روتیتر – غفور قاسم پور حفظ ارزش های بصری و ارتقای کیفی نمای ساختمان های شهر را در طراحی و اجرای مناسب آن ها بسیار موثر دانست و بهره گیری از نمای ایرانی – اسلامی؛ اجرای نماهای آرام بخش و با هویت فرهنگی در شهر را بسیار ارزنده دانست.
وی ویژگی نمای ایرانی – اسلامی را اثر بخشی مناسب بر ایجاد آرامش در منظر شهری، سادگی، چشم نوازی و زیبایی بیان کرد و ارائه الگوهای مناسب برای اجرای موفق این طرح را راهکاری ارزنده برای حفظ معماری و هنر زیبای ایرانی – اسلامی دانست و خواستار همکاری و همیاری تمامی دست اندرکاران ساخت و ساز مبنی بر اجرای نمای مصوب شد.
این مسئول عنوان کرد: ساخت و سازها و تحولات گسترده کنونی که به دلیل نوسازی بافت فرسوده در جریان است؛ توجه خاصی را می طلبد تا علاوه بر حفظ ارزش ها، هویت گذشته و بهبود معضلات موجود، بافت و منظر شهری چشم نواز در سطح شهر ایجاد شود.
قاسم پور با بیان این موضوع که امروزه رعایت اصول زیبایی شناختی محیطی، تاثیری بسزا بر سطوح سلامت جسم و روان شهروندان دارد ادامه داد : اعتقاد ما بر این است که موضوع بهبود وضعیت نمای ساختمان ها در مستلزم فرایندی است که علاوه بر تدوین ضوابط و دستورالعملها، می بایست آموزش، اطلاع رسانی و مشارکت شهروندان را نیز در بر داشته باشد تا مقصود نهایی که تقویت معماری بومی منطبق بر فرهنگ ایرانی- اسلامی است محقق گردد.
وی در پایان گفت: در معماری ایرانی اسلامی توجه به اصول ساخت و سازها سبب ایجاد هماهنگی در بافت شهری میشود که مناظر شهری مناسب و در عین حال سرزنده و کارا را به ارمغان میآورد، در حالیکه در معماری معاصر عدم توجه به اصول معماری بومی سبب ایجاد نابسامانی مناظر شهری شده است و با توجه به اینکه معماری و شهرسازی هر شهری بازتاب شرایط ذهنی آن جامعه است لذا شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ناهنجار و ناپایدار در شهرهای ما، نابسامانی و اغتشاش حاکم بر منظر شهری را به حد آزاردهندهای رسانده است.