روتیتر: «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اظهار کرد که ایالات متحده آمریکا و متحدانش تا جایی پیش رفته اند که روسیه را متهم به جنایات نظامی در سوریه می کنند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که آمریکا به خاطر وضعیت موجود در سوریه، به مسکو توهین می کند.
وی گفت: وضعیت به گونه ای شده که روسیه به غیر از دفاع از حقانیت خود نمی تواند در هیچ عملیات دیگری در جهان شرکت کند. اما اگر این عملیات ها به صورت مشترک انجام شود موجب شکل گیری توافقات دوجانبه هم سطح و منافع مشترک می شود.
لاوروف در ادامه گفت: شرکای غربی ما و بیش از همه آمریکا و بریتانیا با توجه به حوادث سوریه دست به تحریکات آشکار و تحقیر کردن روسیه زده، از عباراتی همچون «غارت» و «جنایات نظامی» علیه ما استفاده می کنند.
به گفته وزیر خارجه روسیه، زمانی که ناتو یوگسلاوی را بمباران کرد و بسیاری از نقاط مسکونی را ویران کرد، هیچکس از هزاران انسان بیگناه قربانی و پناهجویان این کشور نام نبرد.
به گفته لاوروف، بمباران یوگسلاوی اولین حمله مسلحانه به اروپا بعد از سال ۱۹۴۵ بود.