همایش شیرخوارگان کرجی برگزار شد

همایش شیرخواران در کرج برگزار شد و مادران سوگوار کرجی باحضور پرشور در این همایش، کودکان خود را نذر آرمان های قیام امام حسین (ع) کردند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، این همایش که روز جمعه همزمان با پنجمین ماه محرم درمصلای کرج برگزارشد، مادران، فرزندان خود را با سربندهای سیاه و سبز وکفن پوش درآغوش گرفته و به یاد طفل شیرخوار امام حسین (ع)که در واقعه کربلا تشنه لب و درآغوش حضرت سیدالشهدا (ع) به شهادت رسید، با بوسه برحنجره آنان با آرمانهای سید و سالار شهیدان تجدید بیعت کردند.
همایش شیرخوارگان حسینی یکی از مناسک مذهبی بزرگداشت عاشورا است که به یاد کودکان کشته شده در روز عاشورا از سوی مسلمانان در نخستین جمعه ماه محرم برگزار میشود.
این مراسم در نقاط مختلف استان البرز از جمله مهدیه کرج نیز با حضور پرشور عزاداران حسینی برگزار شد.
همه ساله همایش شیرخوارگان حسینی با حضور مادران و نوزادان در مساجد و مصلی های شهر برگزار می شود تا عزاداران با حضور خود در این همایش یاد و خاطره شهدای واقعه عاشورا را زنده نگه داشته و مظلومیت اهل بیت(ع) را بار دیگر به جهانیان عرضه دارند.
در این مراسم مداحان در رثای شهادت طفل شیرخواره حضرت رباب(س) به ذکر مصیبت پرداخته و مادران با فریادهای یا حسین (ع) و یا صاحب الزمان (عج) به عزاداری طفل شهید کربلا پرداختند.
مادران با حضور در این مراسم معنوی، کودکان و نوزادان خود را برای توسل به حضرت علیاصغر(ع) روی دستان خود گرفته و هم ناله با زنان کربلا برای غربت و مظلومیت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گریستند.
همایش شیرخوارگان حسینی با استقبال پرشکوه مادران و فرزندان در مصلی بزرگ کرج و دیگر شهرستانهای البرز بهصورت باشکوه برگزار شد و در این مراسم مادران با لالایی فرزندان خود عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت امام حسین(ع) و شهدای والامقام کربلا نشان دادند.
در این مراسم مردم با نوای لبیک یا حسین(ع) بیزاری خود را از ظلم و ستم زمانه و استکبار اعلام کردند تا نشان دهند در مسیر اهل بیت (ع) هیچ گاه دست از دفاع مظلومان برنداشته و همواره پیرو حق و حقیقت هستند.