روتیتر: مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از دریافت گواهینامه استاندارد کود کمپوست توسط این سازمان برای اولین بار در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، مجتبی اسکندری گفت: گواهینامه استاندارد کود کمپوست شهرداری کرج از تنها مرجع مواد کودی در کل کشور (وزارت جهاد کشاورزی) دریافت شده است.

این مسئول اضافه کرد: گواهینامه صادر شده نشان دهنده سلامت کود کمپوست تولیدی از پسماندهای شهری است؛ این گواهینامه سلامت کود کمپوست را از لحاظ بیولوژی _ شیمیایی تضمین می کند.

وی در تشریح مزیت های استفاده از کود کمپوست در کشاورزی ادامه داد: با توجه به اینکه این کود بهساز خاک به شمار می رود، می تواند در جنگل کاری مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج افزود: مصرف کود کمپوست باعث کاهش مصرف سم می شود و کاهش مصرف آب نیز از دیگر مزایای بسیار مهم در استفاده از این کود به شمار می رود.

اسکندری در پایان سخنان خود اضافه کرد: کود کمپوست نسبت به کود شیمیایی، مزایای زیادی دارد و استفاده از این کود در کشاورزی افزایش مقاومت گیاه به سرما،گرما و محرک‌های محیطی را در پی دارد.
1395-05-23-31100409_png

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *