افتتاح نخستین کلینیک مشترک مجازی دیابت و چشم پزشکی کشور در گناباد

0
2139315

روتیتر: گناباد ـ نخستین کلینیک مشترک (Joint Clinic) مجازی دیابت و چشم پزشکی کشور، در بیمارستان آموزشی ـ درمانی ۲۲ بهمن گناباد افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، معاون آموزشی پژوهشی بیمارستان آموزشی درمانی ۲۲ بهمن گناباد، در مراسم افتتاح این کلینیک اظهار کرد: آغاز به کار کلینیک مشترک مجازی دیابت و چشم پزشکی، ضمن بهبود مراقبت از بیماران دیابتی، کاهش سردرگمی بیماران در مراجعه به درمانگاه‌های متعدد، کاهش هزینه‌ها و ایجاد یکپارچگی در برنامه‌های درمانی آن‌ها، اثرات بسیار مفیدی در ارتقاء آموزش و پژوهش دانشجویان پزشکی و سایر رشته های علوم پزشکی خواهد داشت و ضمن بهبود کیفیت آموزش دانشجویان، فصل جدیدی را در حوزه های آموزش مجازی و آموزش عدالت محور و پاسخگو، خواهد گشود.

سید فرزین میرچراغی ادامه داد: در حال حاضر کلینیک مشترک مجازی دیابت و چشم پزشکی، دو روز در هفته و با ظرفیت تقریبی دو تا سه بیمار در هر روز، به ارایه خدمات مراقبتی، بهداشتی و درمانی می‌پردازد و امید است با اتصال قریب الوقوع فوق تخصص داخلی کلیه به صورت آنلاین به کلینیک مشترک مجازی، دامنه فعالیت‌های مراقبتی، درمانی و آموزشی کلینیک توسعه یابد.

معاون آموزشی دانشکده پزشکی و مدیر گروه داخلی دانشگاه افزود: با توجه به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی، تلاش خواهد شد تا گستره فعالیت‌های انجام شده در کلینیک دیابت، توسعه یافته و به صورت تلفیقی از حضوری و مجازی خدمات بهداشتی، درمانی و مشاوره‌ای و حتی در صورت امکان مددکاری، در کلینیک مذکور توسعه یابد.

وی با بیان اینکه با توجه به شعار «شکست دیابت»، تمرکز ویژه‌ای بر آموزش دانشجویان پزشکی و سایر رشته‌های علوم پزشکی با استفاده از امکانات و تجهیزات نوین اعمال خواهد شد، گفت: تلاش ما بر این است که پروژه «شکست دیابت» با سرعت بیشتری توسط پزشکان و متخصصان حال و آینده کشور، پیگیری شود.

میرچراغی توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی، آموزش مجازی، آموزش عدالت محور و پاسخگو و نوآوری و شکوفایی را از دیگر مزایای این فرآیند برشمرد و آن را مصداق عینی و عملی اقتصاد مقاومتی دانست.

گفتنی است در این کلینیک، بیماران دیابتی دچار عوارض چشمی، در زمان مشخص و به صورت توامان توسط متخصصان داخلی عضو هیئت علمی و نیز متخصص چشم‌پزشکی عضو هیئت علمی حاضر در کلینیک دیابت، ویزیت می‌شوند و تصاویر مربوط به چشم بیمار نیز به واسطه استفاده از تجهیزاتی همچون ویدئوافتالموسکوپ در بستر سامانه وبینار آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته شده و پس از بحث و تبادل نظر در خصوص وضعیت فعلی بالینی بیمار، با همفکری متخصصین دو رشته تخصصی، برنامه‌های درمانی بیمار مشخص می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *