رئیس کمیسیون حقوقی: آموزش مباحث حقوق شهروندی، تعامل مردم و مسئولان را به دنبال دارد

روتیتر: رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه لازمه برقراری تعامل بین شهروندان در زمینه مباحث حقوقی، آموزش است، گفت: همه شهروندان دارای تکالیفی نسبت به یکدیگر هستند که با رعایت آن و احترام به حدود و مقررات در این زمینه، مشکلات اجتماعی کاهش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، سعید مصطفایی اظهار داشت: در ادامه سلسله بحث های حقوق شهروندی، یکی از مواردی که موجب اختلال در حقوق افراد می شود، ممانعت از حق است که باید مدّ نظر همه قرار بگیرد.
مصطفایی عنوان کرد: استفاده از خیابانها و معابر شهر برای تمامی شهروندان به شکل مساوی است و همه حق استفاده از خیابانها جهت تردد را خواهند داشت، اما با توجه به قرار گرفتن درب پارکینگ و ورودی برخی اماکن در حاشیه خیابانها، گاهی با مشکلاتی اعم از پارک خودرو ها در مقابل پل های منازل روبرو می شویم.
وی با توضیح اینکه قانونگذار این حق را برای ساکنین منازل و اماکن مزبور قائل شده است، رعایت این نکته را از جانب شهروندان ضروری دانست و گفت: پارک خودرو ها در مسیر خروج منازلی که دارای پل هستند از سهولت دسترسی و سرعت جلوگیری کرده و به نوعی ممانعت از حق است و در پاره ای از موارد طبعا قابل پیگیری قانونی نیز خواهد بود.
رئیس کمیسیون حقوقی با بیان اینکه تعامل و همکاری بین شهروندان سبب احقاق حقوق یکدیگر خواهد شد؛ افراد را ملزم به رعایت حدود و حقوق یکدیگر دانست و گفت: در مواردی مشاهده می شود که بر روی درب منازل و مغازه ها تابلوی پارک مساوی با پنچری نصب می شود که در این خصوص باید گفت، قانون چنین حقی برای افراد قائل نشده است و ما نمی توانیم مجازاتی برای شخص خاطی در نظر بگیریم.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی در رابطه با مباحث شهروندی و آگاه سازی از حقوق باید به گونه ای تبیین شود که به رعایت و انجام تکالیف منجر گردد، تصریح کرد: این موضوع نیازمند ورود رسانه ها و جراید و ایجاد زمینه آموزش است.