روتیتر: مدیر منطقه ۷ شهرداری کرج از انجام اقدامات ترافیکی در این منطقه به منظور ارتقاء ایمنی شهروندان و تسهیل در عبور و مرور خبر داد و گفت: در این راستا هشت کیلومتر عملیات خط کشی محوری در بلوار انرژی اتمی صورت گرفته است .

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، علیرضا کیان گفت: حوزه‌ ترافیک منطقه ۷ شهرداری کرج در راستای ارتقاء ضریب ایمنی تردد خودروها و کاهش تصادفات رانندگی، عملیات خط‌کشی محوری بلوار انرژی اتمی را به طول هشت کیلومتر اجرایی کرده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری کرج اظهار داشت: حوزه ترافیک منطقه همچنین موفق شد ۴۱۲ عدد سرعتگیر پلاستیکی را در سطح این منطقه نصب کند و ۲۰۳ مترمربع عملیات رنگ‌آمیزی سرعتگیر و ۱۴۰متر مربع تابلو هدایت مسیر را اجرایی کند.

کیان اضافه کرد: نصب رفلکتور چشم گربه‌ای به تعداد چهار هزار و ۹۰۰ عدد در جاده آتشگاه، گل‌میخ به میزان بیش از دو هزار عدد و چشم ببری به تعداد ۲۶۹ عدد در سطح معابر منطقه از دیگر اقدامات حوزه مذکور است.

این مسئول در ادامه به نصب پل عابر پیاده در بلوار شهید موذن اشاره کرد و گفت: نصب باتومی ارتجاعی به تعداد ۴۹۰ عدد، تابلوهای انتظامی به تعداد ۸۷۰ عدد، افتتاح سه تقاطع با چراغ فرماندهی، نصب ۴۵ فانوس چراغ راهنمایی به همراه دکل و پایه تابلو گاباری در محدوده‌های عبور عابران پیاده برای افزایش ضریب امنیت شهروندان از دیگر فعالیت‌های ترافیکی منطقه طی هفته های اخیر بوده است.

وی در پایان انجام مطالعات و تحقیقات مورد نیاز به منظور ارتقاء سیستم حمل و نقل درون‌شهری را مهم ارزیابی کرد و گفت: تحقق این‌ امر در نهایت به مدیریت ترافیک در کلانشهر کرج منتهی می‌شود که مسئولان ذیربط در این حوزه با برنامه ریزی های دقیق و ارائه راهکارهای کارآمد با جدیت آنرا پیگیری می نمایند.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *