وحیدی :
مسکن مهر حاشیه نشینی را ترویج کرد/لزوم نوسازی بافتهای فرسوده

0
1395-03-19-97662390

روتیتر :عضو شورای شهر کرج در ادامه با بیان اینکه دولت و شهرداری ها در امر نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده عملکرد قابل قبول نداشته اند، بیان کرد: در صورتی که دولت گذشته احداث پروژه های مسکن مهر را به سمت بافت های فرسوده سوق می داد؛ موفقیت بیشتری در حوزه مسکن کسب می کرد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، داوود وحیدی با انتقاد به عملکرد دولت و شهرداری ها در خصوص نوسازی بافت های فرسوده اذعان داشت: پروژه ی مسکن مهر به ترویج حاشیه نشینی کمک کرد.

عضو شورای اسلامی شهر کرج در خصوص فراهم آوردن زیر ساخت های اتوماسیون اداری و تحقق شهر الکترونیک همچنین توسعه پارکینگ های عمومی و طبقاتی نیز عنوان کرد: نقطه کنونی با ایده آل ها و استاندارد ها فاصله زیادی دارد و باید با تقویت بنیه درون سازمانی و بازنگری در برخی تصمیم گیری ها و رویکردها، به سمت اصلاح امور حرکت نماییم.

وحیدی در بخش دیگری از گفته های خود با بیان اینکه شهرداری کرج در شرایط رکود درآمدی نیز حقوق و مزایای کارکنان را به موقع پرداخت نمود و مشکلی از این بابت وجود ندارد، عنوان کرد: نمایندگان مردم در شورای شهر در این زمینه تدابیری اندیشیدند و گزینه هایی همچون دریافت تسهیلات بانکی یا فروش بخشی از اراضی سرمایه ای را روی میز قرار دادند که اگر اعتبارات حاصل از آن صرف امور عمرانی و زیر ساختی شود اقدامی خوب و چنانچه صرف هزینه های جاری شود، تهدیدی جدی به شمار می رود.

عضو شورای اسلامی کلانشهر کرج اظهار امیدواری کرد: همکاری، همدلی و همزبانی در سال اقتصاد مقاومتی تداوم داشته باشد و بتوانیم خدمات شایانی را تقدیم فرد فرد مردم شریف ایران کوچک نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *