روشندلان نیازمند را از سفره مهربانی های خود محروم نسازیم

روتیتر :با توجه به قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان که ماه نزول قرآن و مهمانی خداوند متعال است، بیایید روشندلان نیازمند را از سفره مهربانی و کرم خود محروم نسازیم و در ایامی که ویژه همدردی با نیازمندان است، دست یاری به سوی شان دراز کنیم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، یکی از اهداف اصلی نخوردن و نیاشامیدن در ایام ماه مبارک رمضان، همدردی مضاعف با نیازمندان و فقراء می باشد تا با سختی ها و رنج هایی که در کمین این افراد نشسته، بیشتر آشنا شویم و بدانیم که در رهگذر عمر، آنچه وظایف انسانی و دینی ماست، چیزی جز دستگیری از سائلین و فقراء نیست و «بی تفاوت نسبت به همنوع» دردناک ترین بلایی است که می توان به آن دچار شد.
روزه گرفتن تمرین تقوا، ایمان و دینداری است و در این ماه سراسر خیر و رحمت و برکت باید مشق مهربانی و خساوت را دیکته کنیم و بدانیم که تولد و مرگ آزمونی بیش نیست و اگر خداوند بنده ای را غنی و دیگری را فقیر آفریده، تنها برای آزمایش ایشان است؛ در غیر این صورت بی نیاز، بخشنده و صاحب اصلی و حقیقی جهان تنها خداوند متعال است و بس.
یکی از اقشاری که در ایام ماه مبارک رمضان نیازمند مهربانی و یاری برادران و خواهران دینی و ایمانی هستند، روشندلان نیازمند می باشند؛ آنهایی که سهم چشم شان از زیبایی ها و رنگ های جهان هستی تقریباً هیچ است و ناچارند که با انواع مشکلات و سختی ها دست و پنجه نرم کنند و چنانچه سایرین برای کمک به آنها آستین همت بالا نزنند، بی شک جامعه به غم و بلای «بی تفاوتی، عادت زدگی و روزمرگی» دچار می شود.
در همین راستا عزیزانی که مایل به حمایت نقدی و مالی از روشندلان نیازمند می باشند، می توانند به محل جامعه روشندلان شهرستان کرج واقع در خیابان ادهم، پلاک ۶۶ مراجعه کنند و یا با شماره های ۳۲۲۲۵۳۴۷ و ۰۹۳۶۲۳۲۴۵۶۱ تماس حاصل فرمایند.