صیفی خبر داد: اخطار به صنوف مزاحم در منطقه ۳ کرج

0
seyfiiii230

روتیتر:مدیر منطقه ۳ شهرداری کرج از اخطار به صنوف مزاحم و عاملان سد معبر در این منطقه خبر داد.

به گزارش روتیتر،محمدرضا صیفی با اعلام این خبر افزود: اجرای طرح ساماندهی و ارائه اخطار به صنوف مزاحم محدوده منطقه ۳ با هدف رفع مشکلات شهروندان در خصوص تردد در پیاده رو ها صورت گرفته است.

وی گفت: صدور و ابلاغ اخطار به ۴۴ صنوف مزاحم و ۱۰ مورد از صنوف مزاحم بانجام شده است.

وی اضافه کرد: در اجرای این طرح به مغازه دارانی که با قرار دادن اجناس مغازه در پیاده روها باعث اختلال در تردد شهروندان می شوند، تذکر داده شد.

این مسئول جلب رضایت شهروندان و زیباسازی چهره منطقه را از اهداف مهم اجرای این طرح ذکر کرد و افزود: طی طرح جهادی اقدامات لازم توسط خدمات شهری منطقه مبنی بر نظافت و رفت و روب همچنین لایروبی و شست شوی بلوار شهدا از فلکه سوم تا فلکه پنجم به طول دو هزار و ۵۰۰ متر  انجام شده است.

صیفی در ادامه با اشاره به ایام مبارک دو عید قربان و غدیر گفت: آذین بندی و نصب بنر و پلاکارد به مناسبت عید قربان و غدیر در سطح منطقه توسط واحد زیبا سازی انجام شده است .

این مسئول ادامه داد: تسطیح و پاکسازی اراضی بایر بلوار یاس و فروشگاه اتکا به مساحت دو هزار ۵۰۰ متر مربع، حمل شاخ و برگ در بلوار شهدا و جاده ملارد از اقدامات صورت گرفته توسط خدمات شهری بوده است.

صیفی اظهار کرد: خاک و نخاله های خیابان داروگر، بلوار شهدا خیابانهای گلستان ۹ و ۱۰ جمع آوری شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *