روتیتر: با حضور مریم قهرمانی، نائب رئیس کمیسیون عمران شورای شهر کرج، سرفرازی مشاور امور بانوان استاندار البرز و نماینده سازمان مشارکت زنان در دفاع مقدس جوانان نخبه و فرهیختگان کلانشهر کرج تجلیل شدند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، بی بی عصمت سرفرازی در این مراسم طی سخنانی جوانان را بازوان توانمند کشور دانست و گفت: امروز بر این باوریم که جوانی جمعیت در کشور نشانه قدرت و قوت آن کشور است.
وی حضور جوانان در هر جامعه ای را نشانه پویندگی دانست و افزود: اگر که می خواهیم به بالندگی برسیم باید به جوانان کشور توجه ویژه نمائیم تا به عزت و سعادت و پیشرفت دست یابیم.
مشاور امور بانوان استاندار البرز تاکید کرد: اگر به دنبال اهداف در سند چشم انداز هستیم باید به قشر جوان اعتماد نمائیم که عامل پیش برنده اهداف نظام ودولت می باشند و سرمایه های کشور محسوب می گردند.
سرفرازی در پایان ابراز امیدواری کرد که با ایجاد بسترهای مناسب و حمایت همه جانبه مسئولین استانی و کشوری از این قشر بتوانیم پیشرفت و توسعه را رنق دهیم و باید برای رسیدن به این هدف گام های بلندتری برداشته شود.
در ادامه این جلسه مریم قهرمانی، عضو شورای اسلامی شهر کرج ضمن خیرمقدم به نخبگان و فرهیختگان این محفل جوانان را ارزشمندترین سرمایه های کشور دانست و افزود: باید با استفاده از پتانسیل های جوانان نخبه و فرهیخته این کلانشهر گام های محکمی برای شهر برداریم.
وی تاکید کرد: باید با ایمان و باور بیشتر به توانمندی ها و ظرفیت های جوانان و سازمان های مردم نهاد، زمینه انجام فعالیت ها و مشارکت های آنان در امور اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی پدید آید.
شایان ذکر است، در این جلسه از جوانان برتر و نخبگان دانشگاهی، محیط زیست، مخترعین و کارآفرینان با اهداء لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.