روتیتر: دبیر دوم شورای اسلامی کلانشهر کرج اظهار داشت: بیکاری، اعتیاد و طلاق به چالشی جدی برای جوانان تبدیل شده اند و مسئولان باید برای رفع دغدغه ها و مشکلات این قشر تدابیر ویژه ای را اتخاذ کنند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، فاطمه آجرلو گفت: ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت باسعادت گل باغ حسینی حضرت علی اکبر (ع)، این روز مسعود را به ملت شریف ایران به ویژه جوانان تبریک گفت و افزود: روز جوان رایحه دل انگیزی از بوستان علوی را در سینه دارد و امروز چرخ های توسعه اقتصادی و فرهنگی به همت فعالیت های جهادی جوانان در حال گردش و چرخش است.
عضو پارلمان شهری کرج ادامه داد: روز جوان فرصت مناسبی برای بازخوانی دغدغه ها، مشکلات و مطالبات این قشر است و در شرایط کنونی آسیب ها و تهدیدهایی همچون بیکاری، طلاق، اعتیاد و… آنها را تهدید می کند و فضای لازم برای تخلیه شور و هیجان جوانی و به اشتراک گذاشتن احساسات شان مهیا نیست.
وی با تاکید بر اینکه جوانان از پتانسیل عظیمی برای حرکت دادن کشور به سمت توسعه و تعالی روز افزون برخوردار هستند، بیان داشت: تقویت تولید ملی و ایجاد زمینه های اشتغال جوانان بومی در صنایع تولیدی و کشاورزی موجب تقویت اعتماد به نفس جوانان شده و آنها را برای ادامه تحصیل، ازدواج و تشکیل کانون خانواده تشویق می نماید.
آجرلو با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی احترام زیادی برای قشر جوان قائل بوده و خواستار رسیدگی مضاعف به مطالبات آنها هستند، تصریح کرد: چنانچه جوان گرایی در انتصابات، حمایت از جوانان نخبه، توسعه امکانات فرهنگی و ورزشی ویژه این قشر، ارائه تسهیلات جهت اشتغالزایی جوانان و… در دستور کار مسئولان قرار گیرد، بی شک شاهد جلب رضایت آنها خواهیم بود و توسعه اقتصادی نیز با شتاب بیشتری محقق می شود.
این مسئول ارشد شهری در ادامه گفت: امروزه تهدیدها و چالش های بسیاری در کمین قشر جوان و نوجوان نشسته و دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی از طریق شبیخون فرهنگی سعی در به بیراهه کشاندن این قشر دارند که این مهم مسئولیت مسئولان را خطیرتر می سازد و باید هوشیار باشیم که بخشی از ظرفیت انسانی کشور درگیر مشکلات و حاشیه های بیهوده نشوند.
آجرلو اذعان داشت: مدیریت شهری کرج نیز باید به سهم و نوبه خود نسبت به تامین نیازها و خواسته های به حق جوانان اقدام کند و با سرمایه گذاری در حوزه ساخت و تجهیز فضاهای فرهنگی، ورزشی و هنری، برای جلب رضایت این عزیزان تلاش نماید؛ چرا که آنها دارای مطالباتی می باشند که طی سالهای اخیر بدان پاسخ صحیحی داده نشده است.