روتیتر: کرمان – رئیس جمهور گفت: اگر کسی بخواهد امنیت سرمایه گذاری را زیر سئوال ببرد انگار امنیت ملی را زیر سئوال برده است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، حجت الاسلام حسن روحانی عصر سه شنبه در همایش سرمایه گذاری و توسعه روحانی گفت: بسیار خوشحالم که این فرصت پیش آمد تا در استان کرمان در خدمت کارآفرینان باشیم.

وی ادامه داد: سال گذشته سال دشواری بود که از آن سال عبور کردیم ، سالی که از یک طرف کاهش قیمت نفت به ما فشار آورده بود و از یک طرف برای اجرایی شدن و تصویب برجام مقداری بیش از زمانی که برای آن پیش بینی می شد طولانی شد و موانع فراوانی توسط مخالفین این برنامه ایجاد شد که از این مشکلات به حول و قوه ی الهی توانستیم عبور کنیم.

وی ادامه داد: به نظر بنده مجموعه شرایط کشور با انتخابات مجلس شورای اسلامی شرایط مناسبی را پیش روی ما قرار داده است.

روحانی عنوان کرد: شرایط کنونی کشور مانند بیابان خشکی در انتظار آب است که یک چشمه جوشان پیش روی ما جوشیدن گرفت و باید از این چشمه به درستی و خوبی استفاده شود.

وی ادامه داد: بخش غیردولتی بر مبنای محاسبه تلاش، کار و زمان حرکت می کند و سرمایه را به جایی می برد که سود و اطمینان و امنیت لازم را احساس می کند.

روحانی با اشاره به اینکه دولت موظف است امنیت اقتصادی را در کنار امنیت اجتماعی به وجود آورد، افزود: باید از لحاظ اقتصادی هم امنیت اقتصادی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اختلاف سلیقه و فکر در تمامی رده ها چه انتخابات مجلس شورای اسلامی و چه قوای سه گانه وجود دارد، گفت: هر چه قوای سه گانه هم سو و هم فکرتر بوده و اهداف مشترکی نسبت به مسائل منطقه ای، جهانی و داخلی داشته باشند مسیر رسیدن به اهداف راحت تر می شود.

قطع ارتباط با دنیا کار را برای سرمایه گذاران دشوار می کند

رئیس جمهور عنوان کرد: فکر می کنم در این مدت بیش از دو سال که از دولت یازدهم گذشته است تلاش هایی که برای ایجاد امنیت و ثبات داشتیم قابل قبول بوده است و هیچ وقت نخواستیم کاری کنیم که برای مردم اعجاب انگیز باشد؛ چرا که در اقتصاد کشور انگشت به دهان کردن معنا ندارد و باید کارهای اقتصادی قابل فهم و پیش بینی باشد چرا که اگر قابل پیش بینی نباشد سرمایه گذاری سخت خواهد شد.

وی ادامه داد: تلاش دولت بر این بوده است که این ثبات را به وجود آورد تا مردم صبح که پا می شوند با شگفتی ها مواجه نشوند بلکه با یک برنامه ی عالی مواجه شوند و سرمایه گذار هم تکلیف خود را بداند که در چه زمینه و چگونه سرمایه گذاری کند.

روحانی تصریح کرد: اگر ارتباط با دنیا تسهیل نشود و ارتباطات اقتصادی به وجود نیاید کار برای سرمایه گذار سخت خواهد شد و تنها می تواند به سرمایه گذاری در داخل فکر کند.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما این بوده است که معضلی که برای ارتباطات وجود داشته است را حل و فسخ کنیم و درست کردن این ارتباطات با دنیا بسیار سخت و زمان بر و نیازمند همفکری بود، اما خراب ساختن ارتباطات با دنیا یک ثانیه بیشتر زمان نخواهد برد.

تغییر جایگاه ایران در جامعه جهانی

رئیس جمهور ادامه داد: در این زمان کار بزرگی صورت گرفته است و افکار عمومی و نظر جهان نسبت به ایران امروز متفاوت است و اعتماد نسبت به آینده و امروز ایران از سه سال قبل بیشتر شده و همه تلاش در این بوده است که این اعتماد به وجود بیاید.

وی عنوان کرد: این اعتماد کمک می کند تا علاقمندان به استفاده از فضای اقتصادی در ایران چه در داخل و چه در خارج از کشور از این فرصت استفاده کرده و برای محقق شدن این امر باید همه چیز به صورت شفاف و روشن باشد و شیوه سرمایه گذاری و آینده آن معلوم باشد.

روحانی افزود: مجموعه کارهای صورت گرفته شرایط را آماده تر کرده است و اگر به اردیبهشت سال قبل که بحث برجام نبود نگاه کنیم در شرایطی کاملا متفاوت با آن زمان قرار داریم؛ امروز اعتماد بیشتر شده و این پیشرفت بسیار خوبی است و برنامه دولت و سبک دولت کاملا معلوم است که بر چه مبنایی حرکت می کند.

نگاه دولت به بخش خصوصی رقابتی نیست

رئیس جمهور تصریح کرد: اگر دولت خود را رقیب بخش خصوصی بداند هیچ وقت مشکلات حل نخواهد شد و اگر همگام با بخش خصوصی پیش برود مسائل به خوبی حل و فصل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه نگاه دولت به بخش خصوصی رقابتی نیست، افزود: برای اینکه تحولی بزرگ را ایجاد کنیم باید به مسائلی چون آب که موضوع مهمی است نگاه ویژه ای داشته باشیم.

روحانی عنوان کرد: بیشترین سرمایه گذاری در زمینه آب در دولت یازدهم صورت گرفته و ان شاءالله در این زمینه با تحولات بزرگتری نیز روبرو خواهیم شد.

وی با بیان اینکه چطور می توان مشکل آب را حل کرد گفت: حل مشکل آب کار بسیار بزرگی است که دولت به تنهایی نمی تواند آن را حل کند بلکه باید کاری کرد تا اعتماد بخش خصوصی جذب شده و وارد عمل شود.

رئیس جمهور فناوری و برنامه ریزی را لازمه فعالیت بخش خصوصی دانست و اظهار کرد: آنچه دولت بر عهده خود می بیند این است که در بخش دولتی به وظایف خود عمل کرده و در بخش خصوصی نیز وارد عمل شویم.

وی با بیان اینکه اگر کسی بخواهد امنیت سرمایه گذاری را زیر سئوال ببرد انگار امنیت ملی را زیر سئوال برده است، افزود: همه باید توجه کنیم که با برنامه ریزی درست و واحد و فناوری و همچنین با کار در دنیا سرمایه را جذب و سرمایه گذاری کنیم.

روحانی عنوان کرد: انشاءالله با شرایطی که در بخش کلان انجام می گیرد و امنیت خوبی که در کل کشور ایران وجود دارد و استعداد زیادی که در خاک ما در زمینه کشاورزی وجود دارد و با تمام شرایطی که برای ما فراهم است بتوانیم یک شرایط خوب را برای کشور و استان کرمان فراهم آوریم.

وی گفت: ان شاءالله بخش بانک ها هم بتوانند فعال تر عمل کنند و دست به دست هم دهیم شرایط را برای تحول خوب اقتصادی کل کشور و استان پهناور کرمان فراهم کنیم.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *