روتیتر: مدیر منطقه ۸ شهرداری کرج از اتمام عملیات تراش و روکش آسفالت خیابان مهران واقع در بلواربهارستان این منطقه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، سعادت گفت: عملیات تراش و روکش آسفالت در معابر منطقه ۸ شهرداری کرج با هدف بهبود کیفیت حمل و نقل شهری از ابتدای سال جدید آغاز شده است.

مدیر منطقه ۸ شهرداری کرج اظهار داشت: بر این اساس حوزه عمران منطقه عملیات تراش و روکش آسفالت خیابان مهران واقع در بلوار بهارستان را در متراژ هزار و ۳۰۰ مترمربع با استفاده از ۲۸۰ تن آسفالت به انجام رسانده است.

سعادت بیان کرد: همچنین با توجه به نیاز بسیاری از معابر منطقه ۸ شهرداری کرج به عملیات جدول گذاری، همسطح سازی، پیاده روسازی و تراش و روکش آسفالت این مهم با جدیت از سوی حوزه عمران منطقه پیگیری می شود و بر اساس جدول زمانبندی تاپایان سال به اجرا در می آید.

این مسئول بیان کرد: توزیع و پخش آسفالت در سطح معابر و خیابان های این منطقه از خواسته های به حق شهروندان و ساکنین می باشد که در حال حاضر با اجرای عملیات مذکور خواسته های شهروندان به نحو مطلوبی محقق شده است.

وی بیان کرد: تمام مراحل عملیات تراش، زیرسازی، روکش آسفالت و … در سطح منطقه ۸ شهرداری کرج همراه با نظارت دقیق جهت حسن اجرای کار انجام می شود تا با کیفیت و سرعت بیشتری به اجرا درآید و مورد بهره برداری قرار بگیرد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری کرج در بخشی دیگر از سخنان خود اضافه کرد: حوزه معاونت خدمات شهری منطقه طرح جمع آوری سد معبر و دست فروشان را در سطح معابر به اجرا درآورده است.

سعادت افزود: گشت های رفع سد معبر منطقه ۸ شهرداری کرج به طور روزانه و در ساعت های مختلف به گشت زنی در معابراصلی و فرعی مشغول هستند و در صورت مشاهده هرگونه سد معبر نسبت به رفع آن اقدام می کنند.

این مسئول در پایان خاطر نشان کرد: در این طرح تابلوهای فاقد مجوز، بنر و پلاکاردهای غیرمجاز نیز جمع آوری می شود و همچنین تبلیغاتی که روی جداره های سطح منطقه ۸ شهرداری کرج صورت گرفته با رنگ آمیزی امحاء می شوند.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *