روتیتر: سازمان هواشناسی کشور پیش‌بینی کرده عصر امروز ارتفاعات البرز و استانهای واقع در ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و استانهای اصفهان و فارس شاهد رشد ابرهای همرفتی گاهی با بارش پراکنده خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور گفت: امروز یکشنبه بر اساس تحلیل نقشه های پیش یابی هواشناسی در برخی نقاط ارتفاعات البرز، استانهای واقع درارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، استانهای اصفهان وفارس شاهد رشد ابرهای همرفتی گاهی با بارش پراکنده بویژه در ساعات بعدازظهر خواهد بود.

احد وظیفه افزود: طی سه روز آینده با گذر موج نسبتا ضعیفی از جنوب کشور، در ساعات بعد از ظهر جنوب کرمان، برخی نقاط هرمزگان و سیستان و بلوچستان گاهی با رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق موقت پیش بینی می شود.

به گفته وی از امروز تا اواخر هفته دمای هوا روند افزایشی خواهد داشت و انتظار می رود که بیشینه دمای هوای تهران در روز چهارشنبه به حدود ۳۱ درجه سلسیوس برسد که در این صورت حدود ۵ درجه سلسیوس افزایش خواهد داشت و روز دوشنبه افزایش دما در سواحل خزر قابل توجه خواهد بود.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *