با حضور روحانی و «جاکوب زوما»:
ایران و آفریقای جنوبی هشت سند و یادداشت تفاهم امضا کردند

0
2057819

روتیتر: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آفریقای جنوبی برای توسعه روابط دوجانبه هشت سند و یادداشت تفاهم همکاری به امضا رساندند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، اسناد و یادداشت تفاهم‌های همکاری بین تهران و پرتوریا روز یکشنبه توسط مقامات ارشد دو کشور و در حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی و جاکوب زوما امضا شد.

یادداشت تفاهم همکاری در زمینه تجارت و صنعت، یادداشت تفاهم ایجاد کارگروه مشترک سرمایه‌گذاری، یادداشت تفاهم همکاری‌های کشاورزی، یادداشت تفاهم مدیریت منابع آب، یادداشت تفاهم همکاری‌های بیمه‌ای، یادداشت تفاهم تبادل اطلاعات مالی مربوط به پولشویی، یادداشت تفاهم بین پژوهشگاه صنعت نفت و پتروسا و برنامه همکاری در زمینه فرهنگ و هنر، اسنادی بودند که دو کشور برای شتاب بخشیدن به همکاری‌های دوجانبه، به امضا رساندند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *