باغستانی اعلام کرد:
توسعه فرهنگی در مدیریت شهری نیازمند وحدت رویه درون سازمانی بیشتری است

0
1395-01-31-46448210

روتیتر: عضو شورای اسلامی شهر کرج گفت: توسعه فرهنگ شهرنشینی نیازمند انسجام و وحدت رویه هر چه بیشتر مناطق و سازمانها در بدنه شهرداری ها و همکاری هر چه بیشتر مدیریت شهری با سایر ارگان ها می باشد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، محمد صادق باغستانی در نشست کارشناسان فرهنگی سازمانها و مناطق شهرداری کرج عنوان کرد: امروزه یکی از کارآمدترین ساز و کارهای مدیریت شهری برای رسیدن به مناسبات اجتماعی مطلوب و کاهش هزینه های وارده بر شهر، توجه و برنامه ریزی برای ارتقای فرهنگ شهرنشینی در بین شهروندان است.

عضو شورای اسلامی شهر کرج اظهار داشت: آموزش و توانمندی سازی شهروندان برای ارتقای دانش، تقویت مهارت ها، کسب عادت های صحیح زندگی اجتماعی و به روز رفتارهای مطلوب شهروندی به ویژه در راه بهره گیری مناسبات از امکانات شهری از جمله ضرورت های مدیریت شهری در توسعه فرهنگ شهرنشینی قلمداد می شود.

باغستانی ادامه داد: باید توجه داشت مدیریت شهری یکی از نهادهایی است که به وسیله آن می توان توسعه پایدار فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را در جامعه به وجود آورد و می تواند برای آگاه سازی عمومی، ایجاد و ارتقای فرهنگ شهرنشینی، گسترش شهروند مداری و آموزش شهروندان در زمینه های مختلف، کارکرد و فعالیت های فرهنگی گوناگونی داشته باشد؛ از طرفی توسعه فرهنگی شهر علاوه بر مدیریت شهری کارآمد نیازمند شهروندانی آگاه و آشنا به حقوق وظایف شهروندی است.

این مسئول ارشد شهری یادآور شد: مدیریت شهری در فرآیند تحول و توسعه شهری مانند سایر دستگاهها نه تنها در ابعاد اقتصادی و عمرانی آن نقش و جایگاه ویژه ای دارد بلکه با تغییر و تحولات پر شتاب اجتماعی و فرهنگی و گسترش جمعیت شهرنشینی، باید برای پاسخ گویی به مطالبات فزاینده فرهنگی و اجتماعی اسباب و تمهیدات لازم را فراهم کنند.

وی گفت: باید به این امر نیز توجه داشت که یکی از وظایف مدیران جامعه، شناخت و تقویت نقاط قوت فرهنگ آن جامعه و سعی بر گسترش آن است و از دیگر وظایف مدیران، سعی در شناخت نقاط ضعف فرهنگی آن جامعه از طریق اشاعه فرهنگ های سازنده است.

باغستانی افزود: شهروندان ساکن در شهر نیز از مدیریت شهری و شهرداری ها فقط رسیدگی به وضعیت عمرانی، کالبدی، اقتصادی و خدماتی شهر را انتظار ندارند، بلکه فراهم کردن زمینه حمایت اجتماعی، روابط شهروندی، ساماندهی امور اجتماعی و فرهنگی، فراهم کردن امنیت اجتماعی و روانی و نظایر این ها را نیز با همکاری سایر دستگاههای ذیربط می طلبند.

عضو شورای اسلامی شهر خاطر نشان کرد: مدیریت شهری با ارائه طرح های مرتبط با توسعه فرهنگ شهروندی در راستای فراهم آوردن ابزارهای توسعه پایدار فرهنگی،اجتماعی و اقتصادی گام برمی دارد.

باغستانی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اطلس فرهنگی شهر کرج که با همت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری این کلانشهر تدوین شده است، بیان کرد: اطلس فرهنگی بستر و زمینه فعالیت های فرهنگی در سطح شهر می باشد و نیازمند برنامه ریزی های دقیق و علمی از طریق کارشناسان در این حوزه دارد تا بتواند بسیار کارآمد باشد و توسعه فرهنگی را محقق کند.

این مسئول در پایان از وجود معضل تکدی گری در سطح شهر سخن گفت و افزود: مبازه با این معضل اجتماعی که آسیب های عمیق فرهنگی را به دنبال دارد از جمله برنامه هایی است که از سوی مدیریت شهری کرج با جدیت پیگیری می شود و برگزاری نمایشگاه اخیر با عنوان “زخم کهنه زیر پوست شهر” نیز در این راستا از سوی مدیریت شهری و سایر ارگانها و سازمانهای مردم نهاد برپا شد که اجرای اینگونه برنامه های فرهنگی در نقاط مختلف شهر ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *