روتیتر: قائم مقام نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن گفت:‌ با امضای تفاهمنامه با چند نهاد دولتی و غیردولتی به ارزش ۱۳۰۰ میلیارد تومان به دنبال احداث مسکن مناسب برای محرومان هستیم.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، حجت‌الاسلام محمد علی رضایی قائم مقام نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران با اشاره به اینکه مستکبران قدرت اسلام را نشناخته بودند تا زمانی که امام توانست این قدرت را به جهانیان معرفی کند،‌ گفت:‌ پیروزی انقلاب اسلامی موجب شد مستکبران با انقلاب اسلامی و استکبارستیزی امام خمینی بیش از گذشته آشنا شوند.

وی ادامه داد:‌ امام در برابر استکبار در هیچ لحظه‌ای کوتاه نیامد و مستکبران نیز پی بردند که یک مرجع تقلید از حوزه علمیه قم می‌تواند با پیاده کردن احکام اسلام تمام آرمان‌های این مستکبرین را از بین ببرد.

رضایی با اشاره به افتتاح حساب ۱۰۰ در بانک ملی به نام امام خمینی (ره)‌گفت:‌ تشکیل این حساب توانست مشکل مسکن بسیاری از محرومین جامعه را برطرف کند.

وی ادامه داد: دولت باید در این طرح مشارکت کرده و با کمک به بنیاد مسکن بخش اعظمی از مشکل مسکن محرومین را مرتفع کند. کما اینکه مقام معظم رهبری فرموده‌اند بنیاد مسکن می‌تواند به عنوان یک صدقه جاریه مطرح باشد، زیرا مشکل مسکن بسیاری از محرومان کشور را برطرف کرده است.

وی با اشاره به اینکه بنیاد مسکن ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای محرومان جامعه در سطح کشور ساخته است،‌گفت:‌ در کل کشور ۳۸ هزار و ۱۳۱ روستای بالای ۲۰ خانوار داریم و از طرفی نیز ۱۳۰۰ هزار شهر که حدود هزار شهر از این تعداد بنیاد مسکن وارد عمل شده و مسکن‌های مناسب برای محرومان احداث کرده است.

وی با اشاره به اینکه بنیاد مسکن برای مسکن روستائیان نیز برنامه داشته است،‌گفت:‌ در حال حاضر یک میلیون و ۸۴۹ روستا مسکن‌های محرومانش بهسازی شده و مابقی این روستاها نیز قرار است به مرور زمان بهسازی شوند.

وی گفت:‌بنیاد مسکن طرح هادی روستایی را نیز تهیه کرده که از ۳۷ هزار و ۶۵۳ روستا ۵۰ درصدش دارای طرح هادی است. بنابر این امروزه کمتر روستایی را مشاهده می‌کنیم که از نعمت بنیاد مسکن برخوردار نباشد.

وی با اشاره به اینکه در روستاهای زیر ۲۵ هزار نفر نیز تا کنون ۱۰۵ هزار و ۶۰۳ سند صادر شده است،‌گفت: بنیاد مسکن در ساخت مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر نیز موفق بوده و تا کنون مشکل چندانی در این زمینه نداشته است.

وی با اشاره به بازسازی مناطق آسیب دیده از سوانح طبیعی گفت:‌بنیاد مسکن تلاش می‌کند تا بتواند مسکن‌های آسیب دیده در مناطق روستایی که از سوانح طبیعی آسیب دیده‌اند بازسازی کند و در همین راستا چندین تفاهم‌نامه به ارزش ۱۳۰۰ میلیارد تومان با نهادها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی امضا کرده است.

حجت‌الاسلام رضایی با اشاره به تفاهم‌نامه بنیاد برکت و همچنین منطقه آزاد اروند، سازمان بهزیستی و کمیته امداد گفت:‌ به عنوان نمونه بنیاد برکت قول ساخت ۴ هزار واحد مسکونی،‌منطقه آزاد اروند ۲۲۰۰ واحد و سازمان بهزیستی قول داده است برای خانواده‌‌های بیشتر از دو معلول مسکن مناسب تهیه کند.

وی همچنین از مذاکره با مرکز خدمات حوزه علمیه خبر داد و گفت:‌این مرکز نیز قول مساعد برای ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی داده است.

وی در پایان با اشاره به دو درخواست از ملت و دولت گفت:‌ اولاً از مردم تقاضا می‌کنیم که کمک به حساب ۱۰۰ امام خمینی را فراموش نکنند زیرا توانسته است موجب برکت بسیار زیادی در سطح کشور شود.

وی با اشاره به درخواستش از دولت گفت:‌ دولت و بانک‌ها نیز می‌توانند با در اختیار گذاشتن امکانات و اعتبار مناسب به ما در زمینه رفع محرومیت‌زدایی کمک ویژه کند.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *