روتیتر: مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی کرج از تصویب افزایش ۱۵ درصدی نرخ کرایه های تاکسی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ،پرویز اسکندری در گفتگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج با اعلام این خبر و با اشاره به اینکه موضوع افزایش نرخ کرایه های تاکسی در شورا مطرح و توسط نمایندگان پارلمان شهری مصوب شد، اظهار داشت: پیشنهاد نرخ کرایه ها همه ساله به گونه ای است که رضایت شهروندان و راننده های تاکسی را همزمان شاهد باشیم.
این مسئول، افزایش استفاده مردم از وسایل حمل و نقل عمومی را از ضروریات وظایف مسئولان ذیربط برشمرد و گفت: توجه به نرخ کرایه های تاکسی و اتوبوس می تواند در فرهنگ سازی این مهم نقش بسزایی داشته باشد.
وی اضافه کرد: از طرفی ایجاد انگیزه در راننده های تاکسی به منظور آرامش و رفتار درست با مسافر هنگام انجام وظیفه نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا شهروندان علاوه بر رضایت از نرخ کرایه ها تمایل بیشتری به مسافرت های درون شهری با وسایل حمل و نقل عمومی داشته باشند.
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی کرج ایجاد زیرساخت ها و افزایش تجهیزات را از دیگر عوامل مهم در نهادینه کردن فرهنگ استفاده حد اکثری از وسایل حمل و نقل عمومی ذکر و عنوان کرد: این مهم در دستور کار سازمان قرار دارد.
اسکندری با اشاره به نام گذاری سال با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل اظهار داشت: شعار سال سر لوحه کار در سازمان تاکسیرانی است و همه مسئولان در تلاشند تا به تحقق این مهم کمک کنند.
گفتنی است در خصوص اعلام نرخ کرایه های تاکسی به رانندگان جلسه ای در محل سازمان تاکسیرانی برگزار شد.
نرخ کرایه در خطوط مرکزی به شرح ذیل می باشد:
چهار راه طالقانی تا آزادگان ۷۰۰ تومان،
چهار راه طالقانی تا میدان طالقانی ۸۵۰ تومان
چهار را طالقانی تا دادگستری هزار تومان
میدان آزادگان تا خیابان دکتر همایون ۷۵۰ تومان
خیابان قائم تا میدان امام حسین (ع) (شاهین ویلا) ۷۰۰ تومان
چهار راه امام تا سه راه عظیمیه ۷۰۰ تومان
چهار راه امام تا میدان مهران ۱۱۵۰ تومان
چهارراه طالقانی تا حصارک هزار و ۲۰۰ تومان
چهارراه امام تا سیزدهم رجایی شهر هزار و ۴۰۰ تومان
سیزدهم رجایی شهر تا باغستان ۷۰۰ تومان
سیزدهم رجایی شهر تا اشتراکی ۸۰۰ تومان
شایان ذکر است نرخ کرایه در تمام خطوط به رانندگان مربوطه به صورت کتبی ابلاغ شده و در صورت تخلف و افزایش خودسرانه کرایه با راننده خاطی برخورد خواهد شد.