دلشاد خبر داد: اجرای طرح ویژه سرویس دهی سازمان اتوبوسرانی در پنشنبه آخر سال

روتیتر: مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی کرج و حومه از اجرای طرح ویژه سرویس دهی این سازمان در پنج شنبه آخر سال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، حمیدرضا دلشاد در گفتگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج گفت: جهت خدمات رسانی بهینه به شهروندان گرامی و در راستای بهبود وضعیت سرویسهای پنجشنبه آخر سال سازمان اتوبوسرانی کرج همچون سنوات گذشته خدمات ویژه ای را به شهروندان عزیز ارائه می کند.
این مسئول، عنوان کرد: همه ساله با توجه به سنت حسنه زیارت اهل قبور در آخرین پنجشنبه سال تعداد زیادی از هم میهنان با حضور در آرامستانهای سراسر کشور ضمن زیارت قبور شهدا و درگذشتگان خود این روز را به نیکی یاد می کنند و بعضا حجم سفر های انجام شده در این روز بطور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد.
وی، افزود: بر همین اساس سازمان اتوبوسرانی ضمن برنامه ریزی قبلی و با هماهنگی عوامل گشت و کنترل نظارت، با تقویت خط آرامستان بهشت سکینه سرویسهای ویژه ای را به مسافران محترم در دستور کار خود قرار می دهد.
مدیر روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی کرج و حومه اظهار داشت: بر این اساس اتوبوسهای این سازمان از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه بیست و هفتم اسفند ماه جاری از میدان توحید، جنب مسجد امام سجاد(ع) آماده سرویس دهی به همشهریان عزیز می باشد.
شایان ذکر است مسیر حرکت اتوبوسها به شرح ذیل می باشد :
میدان توحید – چهارراه هفت تیر – بلوار دانش آموز – سه راه مادر – سه راه رجایی شهر – خیابان شهید بهشتی – میدان دانشگاه خوارزمی حصارک – میدان شهردای کمالشهر – آرامستان بهشت سکینه و بالعکس …
لازم به ذکر است تعداد اتوبوسهای اختصاص داده شده به این طرح ۲۰ دستگاه بوده که در صورت نیاز تعداد اتوبوسها افزایش می یابد.سرویسهای این سازمان از ساعت ۸ صبح آغاز و تا زمانیکه تقاضای سفر وجود داشته باشد ادامه می یابد.