روتیتر: کرج – مدیرکل هواشناسی استان البرز از بارش باران، وزش باد شدید و کاهش ۸ درجه ای دما در استان البرز از ساعات پایانی روز دوشنبه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، منصور رحمانیان عصر یکشنبه گفت: بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد که از روز دوشنبه یک سامانه بارشی فعال از سمت شمال غرب و غرب وارد کشور شده و به تدریج استان البرز را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.
وی افزود: از اوایل شب روز دوشنبه در استان البرز افزایش ابر، وزش باد، در اواخر وقت رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باید شدید موقتی پیش بینی می شود.
مدیرکل هواشناسی استان البرز همچنین خاطرنشان کرد: در این مدت در برخی مناطق استان احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها دور از انتظار نیست و از ظهر سه شنبه به طور موقت از میزان ابرها کاسته می شود.
رحمانیان افزود: از صبح چهارشنبه تا روز جمعه با نفوذ جریانات شمالی کاهش دما بین ۵ تا ۸ درجه در سطح استان پیش بینی می شود. از این رو توصیه می شود برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم به کار گرفته شود.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *