روتیتر: تیم ملی تنیس روی میز بانوان کشورمان روز شنبه با شکست مقتدرانه تیم ملی ازبکستان، قهرمان دسته سه مسابقات جهانی مالزی شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، تیم تنیس روی میز بانوان ایران از ساعت ۱۶ و ۳۰ امروز شنبه به وقت محلی (۱۲ به وقت تهران) در فینال مسابقات قهرمانی جهان در دسته سه رودروی تیم ازبکستان قرار گرفت و با پیروزی سه بر یک گردن آویز طلا را از آن خود کرد.
تیم ایران شب گذشته در مرحله نیمه نهایی مسابقات جهانی مالزی با شکست تیم ونزوئلا ضمن صعود به دسته دوم مسابقات جهانی به دیدار نهایی رقابت های دسته سه بانوان جهان راه یافت.
مسابقات جهانی سال ۲۰۱۸ در کشور سوئد برگزار می شود.
‘سیما لیموچی’ سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران، تیم کشورمان را با ترکیب همیشگی محجوبه عمرانی، ندا شهسواری و مریم صامت به مسابقه برابر تیم قدرتمند ازبکستان فرستاد و این بازیکنان ایرانی بودند که موفق شدند با نتیجه سه بر یک بر حریف پیروز شوند و قهرمانی پنجاه و چهارمین دوره رقابت های جهانی تنیس روی میز در دسته سوم را از آن خود کنند.
محجوبه عمرانی نخستین بازیکن ایران بود که در این مسابقه در ورزشگاه ‘مالاواتی’ شهر ‘شاه عالم’ مرکز ایالت سلانگور مقابل حریف ازبک قرار گرفت و با نتیجه سه بر یک پیروز شد.
ده ها ایرانی از شهر کوالالامپور پایتخت مالزی خود را به شهر ‘شاه عالم’ رسانده بودند تا بازیکنان ایرانی را تشویق کنند و بسیاری از بازیکنان دیگر کشورها نیز شاهد این بازی تماشایی بودند.
ندا شهسواری در بازی دوم مقابل بازیکنی دیگر از ازبکستان قرارگرفت و نتیجه را سه بر یک و با نتایج ۱۲ بر ۱۰ ، ۱۱ بر ۹ و ۱۱ بر ۸ به حریف واگذار کرد تا بازی تساوی یک بر یک شود.
در بازی سوم نیز ‘مریم صامت’ در میان تشویق هموطنان و فریاد ‘ایران ایران’ پیروزی قاطعی بدست آورد و حریف ازبک را در گیم های اول، سوم و چهارم با نتایج ۱۱ بر ۷، ۱۱ بر ۶ و ۱۱ بر ۴ شکست داد و تنها گیم دوم را با نتیجه ۱۱ بر ۹ واگذار کرد تا در نتیجه کلی سه بر یک پیروز این بازی باشد.
بازی چهارم برای دو تیم بازی نفس گیری بود و ندا شهسواری در بازی اول این رقابت سنگین ۱۱ بر ۶ مقابل حریف ازبک خود پیروز شد، اما بازی دوم را با نتیجه ۱۱ بر ۸ به بازیکن ازبک واگذار کرد.
در بازی سوم این دیدار، شهسواری توانست حریف را ۱۱ بر ۸ شکست دهد و بازیکن ازبک نیز بازی چهارم را ۱۱ بر ۹ به سود خود تمام کرد و بازی به گیم پنجم کشید.
شهسواری بازی پنجم را پس از مشورت با ‘سیما لیموچی’ سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران کوبنده آغاز کرد و نگذاشت امتیازات حریف ازبک از عدد ۴ تجاوز کند و این حریف را ۱۱ بر ۴ شکست داد تا با نتیجه کلی سه بر دو پیروز شود.
بااین پیروزی، تیم ایران سه بر یک حریف ازبک را که شب گذشته در بازی نفس گیری حریف قزاق خود را شکست داده بود وادار به پذیرش قهرمانی کشورمان در رقابت های دسته سه قهرمانی جهان کرد و خود نیز به دسته دو مسابقات جهانی صعود کرد.
پس از این پیروزی بازیکنان ایران پرچم سه رنگ کشورمان را بر دوش انداخته و میز مسابقات را نیز با پرچم ایران تزیین کردند.
پس از آن بازیکنان ایران در کنار سرمربی خود مدال طلای این مسابقات را دریافت و با هموطنان ایرانی که مشوق آنها بودند، عکس هایی به یادگار گرفتند.
بازیکنان ایران برای دریافت کاپ قهرمانی این دور از مسابقات جهانی، در مرحله گروهی تیم های پاکستان، سریلانکا، اتیوپی، فیلیپین و ونزوئلا را شکست داده بودند و در مرحله بعد با استراحت مواجه شدند.
تیم بانوان کشورمان در مرحله یک هشتم نیز تیم استونی را شکست داد و در مرحله نیمه نهایی بار دیگر برابر ونزوئلا قرار گرفت و با شکست این تیم به مرحله نهایی صعود کرد و در این مرحله نیز ازبکستان را از پیش رو برداشت تا بدون شکست قهرمان شود.
تیم تنیس روی میز مردان ایران در دسته دوم این مسابقات نتوانست به دور یک هشتم مسابقات صعود کند و از دور مسابقات حذف شد.
امتیازات و رده بندی جهانی تیم ها روز یکشنبه پس از پایان مسابقات دسته یک قهرمانی جهان مشخص می شود.
بازیکنان تیم های زنان و مردان ایران به همراه کادر فنی و سرپرست تیم فردا یکشنبه میهمان ‘مرضیه افخم’ سفیر جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور هستند و یکشنبه شب کوالالامپور را به مقصد تهران ترک می کنند.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *