من و آقای کولیوند از اختلاف ها و منافع شخصی و گروهی گذشتیم تا بیشترین خدمت را به مردم بکنیم/به جای منافع شخصی و گروهی به دنبال مصالح ملی و منافع مردم بودیم/ اکبریان و کولیوند تنها نمایندگان تاریخ کرج که هیچ اختلافی با هم نداشتند

من و آقای کولیوند از اختلاف ها و منافع شخصی و گروهی گذشتیم تا بیشترین خدمت را به مردم بکنیم/به جای منافع شخصی و گروهی به دنبال مصالح ملی و منافع مردم بودیم/ اکبریان و کولیوند تنها نمایندگان تاریخ کرج که هیچ اختلافی با هم نداشتند
روتیتر:کسی نیست که اکبریان را نشناسد . او در تمامی شرایط که مردم نیاز دارند در دست رس است نه موبایلش را خاموش می کند و نه از پاسخگویی در قبال عملکردش تفره می رود . هرچقدر هم که سعی کنی او را عصبانی کنی باز با لبخندی آرامش بخش تو را بدرقه میکند با عملکبردی قابل دفاع و همه جانبه:
عزیز اکبریان در حال حاضر نماینده ای است که سابقه دو دوره نمایندگی مردم کرج در مجلس شورای اسلامی را علاوه بر سوابق و تجربه های گذشته در کارنامه اش دارد . او این روزها آماده یک رکوردزنی دیگر هست ،در آستانه نشستن مجدد چهارساله بروی صندلی سبز بهارستان می باشد؛که این اتفاق از وی نماینده ای با سه دوره متوالی و رکورددار این حوزه در کرج خواهد ساخت.
نایت رئیس کمیسیون صنایع و معادن و کمیسیون نظارت بر عملکرد نمایندگان در مجلس، وی را در زمره نمایندگان با سابقه و تاثر گذار مجلس قرار داده است .
کسی که با استیضاح وزرای احمدی نژاد روزگاری بر سر زبانها افتاد و این روزها ضمن حمایت از عملکرد دولت در حوزه دیپلماسی هسته ای خود را امید وار به آینده کشور نشان می دهد.
وی معتقد است : مجلس ما هرچقدر بر تجربه، فرهیختگی و کارآزمودگی نمایندگان اش متکی باشد، همان قدر هم موفق تر خواهد بود.
وی ادامه می دهد در پرداختن به سازو کار مجلس و فضای حاکم بر آن در ابتدا باید به این نکته پرداخت که اگر مجلس، مجلس باشد مرکز تمامی تصمیمگیریهاست و مرکز تمامی قدرتهاییست که در چارت نظام نهفته است اما اگر تنها کانون یکسری سیاهیلشکرها باشد کارایی لازم را نخواهد داشت.
اکبریان اعتقاد دارد : باید به این نکته توجه کرد که مجلس قدرتمند، مجلسی است که نمایندگان آن سیاستمدار باشند اما سیاست باز نه! حالا سیاست بازی یعنی چه؟ اینکه افراد، مصالح شخصی و جناحی را به مصالح ملی ترجیح بدهند. مجلس زمانی واجد یک فضای سالم خواهد بود که از مالاندوزی و اشرافیگری پرهیز کند و بهدنبال مرجعهای زر و زور نباشد. تنها در اینصورت میشود به آن یک مجلس ملی گفت. مجلسی که امام خمینی (ره) به عنوان مرکز تمامی تصمیمگیریها از آن یاد میکرد و احتراماش با مسجد یکیست.
وی با بیان اینکه ، آفتی که در مجلس با آن مواجهیم این است که بعد از انتخابات و استقرار نمایندگان، حدود ۲سال طول میکشد تا نمایندگان تازه وارد و بی تجربه با ساز و کار مجلس آشنا شوند و جو مجلس و ارتباطات حاکم بر آن را بشناسند. پس از سپری شدن این ۲سال نیز وارد فضای انتخابات سال بعد میشوند. هرچند ۳۰درصد نمایندگان هر دوره مربوط به دور قبل هستند اما گردانندگان مجلس یا اکثریت ۷۰درصدی آنها، نمایندگان جدید هستند. در چنین شرایطی، مجلسی که باید مرکز و قلب همه ی تصمیم گیریها باشد در برخی موارد عملاً خنثی است و نمیتواند کاری از پیش ببرد چرا که نمایندگان در این فضای ۲ساله با اوضاع حاکم در کشور، فضای سیاسی بینالمللی و همچنین رویکرد دیپلماتیک دولت ممکن است به فضاهای دیگری کشیده شوند.
عزیز اکبریان ادامه می دهد: مثلاً برخی درگیر قدرت دولت میشوند و به جای نمایندهی مردمبودن، وکیل دولت میگردند. این آفتها گاهاً مجلس را احاطه میکنند و تصمیمگیریهای درست مجلس در بزنگاهها را به مخاطره میاندازد.
وی افزود: به نظر من، مجلس ما هرچقدر بر تجربه، فرهیختگی و کارآزمودگی نمایندگان اش متکی باشد، همانقدر هم موفق تر خواهد بود. از سوی دیگر باید نظرداشت که: کسانی که با یک سابقه ی مرتبط، وارد صحن مجلس میشوند روش همکاری با دولت را بلدند. این همکاری و یکنوع دیپلماسی در جریان نمایندگی مجلس، امری لازم و ضروری است و یک نماینده باید درکنار بصیرت، سیاستمدار هم باشد، بتواند مسائل بین المللی را رصد کرده و در وقت مقتضی، رویکرد مشخص اتخاذ کند و در کنار این مهم، وارد بازیهای سیاسی و جریانی نشود و همواره منافع ملی را در نظر داشته باشد.
نماینده کرج با بیان اینکه ، بطورکلی باید نسبت به فضای پس از تحریم ها نگاه امیدوارانه داشت ، تصریح کرد:لغو تحریمها برای ما حرکت مبارکی است و ما باید از این فرآیند استفادهی بهینه را ببریم. مسئولیم به جامعه امید بدهیم
اکبریان تبا بیان اینکه بحث نفوذ از احتمالات قریب به یقینی است که باید راهکارهای پرداختن به آن را بررسی کنیم افزود: نباید از این مسئله غافل باشیم که دشمنی آمریکا با ما امر قاطعی است که با جهت گیری های رژیم صهیونیستی همسو است. باید با اذعان به این مسئله، فضای پس از برجام را مورد مطالعه قرار داد.
وی گفت: بطورکلی نسبت به فضای پس از تحریم ها باید نگاه امیدوارانه داشت. باید تلاش کنیم شرایط رشد را در عرصه های گوناگون فراهم سازی کنیم، بازار را فعال کنیم، اقتصادمان را قوام دهیم، عرصه ی تولید را فعالسازی کنیم، اقتصاد مقاومتی را تقویت کنیم. وی گفت : همکاری دو نماینده، منجر به این شده که ۱۴وزیر دولت به سطح شهرستان بیایند و مشکلات را از نزدیک رصد کنند
نخست باید گفت همکاری دو نماینده، باعث ایجاد امید در سطح جامعه میشود. اختلاف، بی چون و چرا منجر به شکست خواهدبود. بطورکلی شرایط همگرایی و گفتمان مسالمت آمیز را باید در جامعه پرورش دهیم. این گفتمان حتی میتواند با جناحهای گوناگون و جریانهای مختلف و نیز اقلیتهای مذهبی متفاوت رخ دهد
اکبریان افزود :. این اقشار، همین مردم هستند که به نماینده ها رأی داده اند پس تعامل با آنها چندان دور از ذهن نیست و همواره باید به دنبال نقاط مشترک بود تا باب گفتگو باز شود.
وی اظهار داشت : در مجلس نهم با جناب آقای کولیوند، همکاریهای مثبتی داشتیم و برطبق عهد و پیمانی که در ابتدا بستیم، دنبال منافع شخصی و جناحی نبودیم و از سوی دیگر سعی کردیم چالشها را با گفتگو حل کنیم و به شکرخدا موفق هم بودیم. نماینده کرج در مجلس خاطرنشان کرد :قابل کتمان نیست کرج از کلانشهرهایی است که دو نماینده اش با یکدیگر هماهنگ اند. در دوره ی قبل هم تلاشهایی در رابطه با ایجاد نوعی تعامل کردیم اما به هر دلیلی به بن بست رسیدیم.
عزیز اکبریان اظهار داشت : اما همکاری ما در مجلس نهم، آوردهای خوبی برای شهرستان داشت. به عنوان مثال: ۳بار موفق شدیم با رئیسجمهور ملاقات داشته باشیم. یکبار توانستیم رئیس قوهقضائیه را در جلسهای ببینیم. توانستیم بارها با رئیسمجلس نشستی داشته باشیم. بارها با مقامات عالی کشور و وزرا دیدارهایی داشتیم. ۱۴وزیر کابینهی دکتر روحانی را به کرج آوردیم. بطورکلی هم در بحثملی کنار هم بودیم و هم در محور شهری سعی کردیم بهجای خنثیکردن یکدیگر، هم را تقویت کنیم و از این هماهنگی هم مردم سود بردند.