روتیتر: رئیس جمهور و رهبر کاتولیکهای جهان، با تاکید بر اینکه ادیان الهی، مروج صلح و پرهیز از خشونت و افراطی گری هستند، ملتها و کشورهای جهان را به تلاشی فراگیر برای استقرار صلح در جهان فراخواندند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر، حجت الاسلام حسن روحانی در جریان سفر به ایتالیا پیش از ظهر سه شنبه به وقت محلی وارد واتیکان شد و پس از انجام مراسم استقبال رسمی از سوی سراسقف گئورک رییس تشریفات دربار پاپ، عازم دیدار با رهبر کاتولیک های جهان شد.

حجت الاسلام حسن روحانی و پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان در دیداری که ظهر سه شنبه به وقت محلی در واتیکان انجام شد، بر لزوم همراهی و همکاری بیشتر کشورها و سازمانهای بین المللی را برای رفع آلام بشری و توقف هر چه سریعتر درگیری و جنگ مورد تاکید قرار دادند.

استقبال از توافق هسته ای و اهمیت تعهد طرفین بر اجرای آن، مباحث مربوط به خاورمیانه و ضرورت تلاش برای حل و فصل سیاسی مسائل این منطقه از دیگر محورهای مورد گفت وگو در این نشست بود.

رییس جمهور کشورمان همچنین با نخست وزیر واتیکان نیز دیدار و در خصوص روابط دو جانبه، مسایل منطقه ای و جهانی گفتگو کرد.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *