فراجا آسایش خود را فدای آرامش مردم می‌کند/راه‌اندازی نهضت خانه سازمانی

0
4N7A8882

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز نیروی انتظامی ثابت قدم شده است تا با فدا کردن آسایش خود آرامش را به مردم هدیه کند.

به گزارش روتیتر سردار احمدرضا رادان ظهر پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه فرماندهان پیشین و جدید انتظامی استان البرز اظهار کرد: امروز نیروی انتظامی ثابت قدم شده است تا با فدا کردن آسایش خود آرامش را به مردم هدیه کند.

وی با بیان اینکه پیام پلیس برای مردم پیام خدمتگزاری، رحمت و مهربانی و برای قانون‌شکنان، صلابت، اقتدار و برخورد قاطع است، تصریح کرد: این دو موضوع را کاملاً جداگانه در نظر گرفته شده است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: استان البرز حتماً باید مورد تقویت و حمایت قرار گیرد و معتقدیم در صورت تأمین نیازهای امنیتی البرز بسیاری از مشکلات حل می‌شود، بنابراین نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید برای تقویت بودجه‌ای نیروی انتظامی اهتمام داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: انتخاب سردار هداوند برای فرماندهی انتظامی البرز یکی از موضوعاتی بوده پس از بررسی‌های متعدد انجام شد و بهترین فرمانده برای البرز انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه نهضت خانه سازمانی برای حمایت از مأموران انتظامی در فراجا شکل گرفته است و به طور ویژه این موضوع را برای تأمین رفاه و آسایش مأموران پیگیری خواهیم کرد، گفت: در استان البرز برای نهضت خانه سازمانی باید هزار خانه سازمانی برای فراجا در نظر گرفته شده است.

سردار رادان اظهار کرد: اگر مأموران در معیشت مشکل نداشته باشد در خدمتگزاری فداکارانه تلاش می‌کنند و آرامش بیشتری برای مردم محقق خواهد شد.

در این مراسم با تقدیر از سردار عباسعلی محمدیان، سردار حمید هداوند به عنوان فرمانده انتظامی استان البرز معارفه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *