بارش برف ، باران و مه غلیظ در راه های البرز

0
4N7A8882

رییس پلیس راه البرز از ادامه بارش برف ، باران و مه غلیظ در راه های این استان خبر داد و از رانندگان خواست قبل از سفر از وضعیت محورهای ارتباطی مطلع شوند.

به گزارش روتیتر: سرهنگ ‌ پیمان کرمی اظهار کرد: اکنون بارش ها در بخشی از نقاط جاده کرج – چالوس به صورت برف و در ابتدای محور به صورت باران است.

وی اضافه کرد: همچنین در عمق محور آزاد راه کرج – قزوین محدوده آبیک و جاده ماهدشت – اشتهارد شاهد مه غلیظ هستیم که سبب کاهش دید افقی رانندگان شده است.
وی تصریح کرد: اکنون تردد در تمام راه های استان البرز به استثنای محور جدید هشتگرد – طالقان جریان دارد.
رییس پلیس راه البرز خاطرنشان کرد: همراه داشتن زنجیر چرخ، لوازم ایمنی، سوخت کافی، مواد غذایی و سایر نیازها از جمله موارد ضروری برای سفر است که مسافران باید به آنها توجه کنند.
مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه‌های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.
استان البرز دارای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *