راکتورهای هسته ای کوچک در انگلیس برق تولید می کنند

0
4N7A8882

انگلیس تصمیم دارد با ساخت ناوگانی از راکتورهای هسته ای ماژولار کوچک برق خود را به شیوه ای حافظ محیط زیست تامین کند.

به گزارش روتیتر و به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، تمایل انگلیس به گسترش انرژی هسته ای به عنوان نوعی از انرژی تجدیدپذیر بسیار گسترده شده است. دولت این کشور مشغول بررسی پیشنهادات تیم های مختلف در بخش های ساخت و توسعه فناوری های مربوط به راکتورهای هسته ای ماژولی کوچک است.

ریچارد اسپرینگمن نائب رییس شرکت «هولتک اینترنشنال» در این باره می گوید: انگلیس درنقطه حساسی قرار دارد تا از بحران انرژی گذر کند. برای اطمینان از امنیت انرژی پاک در ۱۰ سال آینده، به طرح های نیروگاه هسته ای متعدد و مکمل بر اساس فناوری راکتور آب تحت فشار نیاز دارد. این فناوری تایید شده است.

در همین راستا شرکت انگلیسی بالفور بیتی اعلام کرد با هیوندای انجینرینگ و شرکت آمریکایی هولتک اینترنشنال به توافق دست یافته است.

این توافق برای پشتیبانی از مهندسی و ساخت راکتورهای آب تحت فشار SMR-۱۶۰ این شرکت در انگلیس انجام شده است. راکتور مذکور می تواند ۱۶۰ مگاوات برق تولید کند و به این ترتیب بالفور بیتی به یکی از نخستین پیمانکاران انگلیسی تبدیل می شود که راکتور SMR را در انگلیس می سازد.

قرار است ساخت نخستین واحد در ۲۰۲۸ میلادی آغاز شود. فرایند ساخت ۳۲ راکتور SMR با ظرفیت تولید ۵.۱ گیگاوات برق تا ۲۰۵۰ تکمیل می شود.

طبق قرارداد شرکت ها مسئولیت توسعه بخش های فراوری ساخت و اجرای واحدهای SMR۱۶۰ در انگلیس را برعهده دارند.

از سوی دیگر شرکت رولز رویس نیز اعلام کرد این شرکت ۳ منطقه برای ساخت کارخانه هایی در نظر گرفته که قطعات برای ناوگان راکتورهای هسته ای ماژولار را در انگلیس می سازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *