امام جمعه کرج: ورود به مجلس با توسل به روش های غیرخداپسندانه مقبول نیست

0
hoseyni hamedani etelaattttt

روتیتر: امام‌جمعه کرج با بیان اینکه هیجان عده ای نسبت به انتخابات در حال افزایش است، گفت: با مقدماتی که خداوند نمی‌پسندد، با کلک و خرج کردن پول‌هایی که ریشه آن معلوم نیست، تلاش می‌کنند وارد جایی شوند تا برای خدا کار کنند که این حقه‌بازی است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته کرج با اشاره به اینکه اهل تقوا دائما مبارزه بر جان خود دارند تا از مسیر حق منحرف نشوند، اظهار داشت: اهل تقوا به طور دائم مواظبت نفس می‌کنند و مراقب هستند که نفس چموشی نکند و اختیار آن دست خودشان باشد.

وی با اشاره به ابعاد مختلف عدالت از منظر امیرالمومنین(ع) در نهج‌البلاغه، افزود: یکی از موانعی که سبب اجرا نشدن عدالت می‌شود، مسئله سودپرستی است که تنها به سود و منافع خود فکر می‌کنند و فضای روانی جامعه را برهم زده و زیان فراوانی را به جامعه وارد می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز گران‌فروشی، کم‌فروشی و احتکار از جمله مواردی است  که مورد توجه آن حضرت قرار گرفته است، تصریح کرد: این امر عیب بزرگی بر زمامدار است و این بیان امیرالمومنین(ع) دستورالعملی برای همه مسئولان است که باید با کسانی که اخلال اقتصادی ایجاد کرده و نظام را مختل می‌کنند، برخورد کنند.

وی با تاکید بر اینکه مال و ثروت زمینه‌های انحراف را در افراد و جامعه فراهم می‌کند، گفت: اگر این موضوع به درستی مدیریت نشود، فساد زیادی را به جامعه تحمیل می‌کند چراکه “مال” ریشه هر شهوتی است.

خطیب جمعه کرج با اشاره به اینکه حفظ آبرو می‌تواند بهترین دعا برای مردم باشد، خاطرنشان کرد: اگر این درخواست‌ها درست انجام شود، مشکلات بعدی نیز از بین می‌رود و هوا و هوس یکی از عوامل مهم جلوگیری از اجرای عدالت است و مانع بزرگی محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه خدواند کسانی که بر نفس خود غلبه دارند را کمک می‌کند، اظهار داشت: قسمت مهمی از بی‌عدالتی‌ها در سطوح مختلف جامعه و زندگی فردی به هوای نفس بازمی‌گردد.

آیت الله حسینی‌همدانی در خطبه‌ دوم نماز با بیان اینکه توطئه‌های دشمنان، همه‌جانبه در همه زمینه‌ها و با شکل‌های مختلف است، افزود: بر سر مسائل دقیق و اساسی توجه نداریم و منازعات بر سر مسائلی است که نباید باشد و در این راستا تقوا می‌تواند انسان را در مسیر درست قرار دهد.

وی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه اربعین حسینی بیان کرد: قیام امام حسین(ع) در راستای بعثت پیامبر(ص) برای نجات بشر از جهل و نادانی و نیز هدایت بشر و رساندن آن به سرمنزل مقصود است.

امام جمعه کرج با اشاره به اینکه حسین(ع) کشتی نجات و چراغ هدایت است، گفت: هرکس سوار این کشتی باشد به مقصد می‌رسد و اربعین پر از رمز و راز و پیام است و اجتماع اربعین آثار مادی و معنوی  فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه محبت به اهل بیت اکسیر اعظم است، گفت: در اربعین جمعیت عظیم چند میلیونی از اقصی  نقاط عالم جمع می شوند و به یک سمت با موج عظیمی که ایجاد کرده، حرکت می‌کنند که این نشان دهنده قدرت شیعه و عظمت وحدت و یکپارچگی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تاکید بر اینکه این حرکت خار چشم امریکا، اسرائیل و همه مستکبران عالم می‌شود، خاطرنشان کرد: روزهای تجمع عاشقان اهل بیت در کربلا، روزهای لرزه بر اندام استکبار است و هرچه رشته‌اند پنبه می‌شود و چیزی از دنیای آنان باقی نمی‌ماند.

وی تاکید کرد: اربعین تدبیر اهل بیت برای این دوران بوده که جرثومه‌های فسادی که تربیت شده دست استکبار هستند، جرات نزدیک شدن به کیان اسلام و شیعه را نداشته باشند و این ظرفیت برای اسلام و پیروزی جهان اسلام باید بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به اینکه قدرتی که امروز می‌تواند در مقابل جنایتکاری استکبار و شرارت‌های امریکا بایستد، قدرت یکپارچه و متحد اربعین است، گفت: مسائل مختلف موجود در جهان اسلام از جمله فلسطین، لبنان، بحرین و عراق و سایر کشورها را اربعین می‌تواند حل و فصل کند.

وی با اشاره به اینکه اربعین نشان می‌دهد واقعه کربلا و عاشورا مربوط به گروه خاصی نبود و در گوشه‌ای از تاریخ اتفاق نیفتاده است، بیان کرد: اربعین روح ظلم ستیزی تا قیامت در قالب شعار زنده “هیهات من الذله” است.

امام جمعه کرج با اشاره به پیام‌های اربعین گفت: اربعین زمان بیداری است و اگر افرادی در عاشورا فتنه گری کردند و عده‌ای ساکتان فتنه بودند، اربعین روز بیداری آن‌ها است تا خود را به این اجتماع عظیم برسانند و از ساکتان نباشند.

خطیب جمعه کرج بیان کرد: اربعین بیعت امت با امام جامعه و تمرینی برای یاوری حضرت مهدی (عج) است.

وی با اشاره به اینکه یکی از جلوه های تربیتی مکتب عاشورا و اربعین بسیج است، تصریح کرد: همانطور که مکتب حسین(ع) تمام شدنی نیست، تربیت‌شدگان مکتب بسیج نیز تمام‌شدنی نیستند و تا همیشه باقی است چراکه تفکر بسیجی تفکر دفاع از اسلام و ارزش‌های اسلامی است و تا زمانی که اسلام وجود دارد، بسیج پایدار است.

وی با بیان اینکه هفته گذشته روزهای پرکاری برای رهبر معظم انقلاب بود، اظهار داشت: در دیدارهای متعددی که با سران کشورهای گازی جهان داشتند، مطالب ارزشمندی که برای کشور و نظام بود مطرح شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه حرکت بی‌نظیر رئیس جمهور روسیه پیام‌های فراوانی برای داخل و خارج از کشور داشت، بیان کرد: مباحث مطرح شده و هدایایی که اهدا شده، همه حاکی از اهمیت این سفر داشت.

وی با بین اینکه رهبر انقلاب سفارش‌هایی به رهبران کشورهای گازی داشتند، افزود: این تشکیلات کشورهای گازی نیز از ابداعات مقام معظم رهبری است و آثار فراوانی به دنبال داشته است.

امام جمعه کرج  با اشاره به اینکه سخنرانی رهبر معظم انقلاب در میان فرماندهان بسیج مانند همیشه روشنگر و حرکت‌آفرین بود و پیام های روشنی به همراه داشت، گفت: ایشان از استکبار و مظهر آن و تزویری که از لباس دیپلماسی می‌آید سخن گفتند و به تشریح مسئله نفوذ فردی و جریانی نیز پرداختند که شبکه ای خطرناک برای کشور، آینده و آرمان‌های آن ایجاد می‌کند و نخبگان و فرهیختگان در معرض این نفوذ قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه قبل از وقوع باید چاره کرد، اظهار داشت: این‌ها اعلام برای پیشگیری است و اگر مبتلا شویم جریان بسیار سخت می‌شود و این درحالی است که رگه‌هایی از نفوذ جریانی در کشور دیده می‌شود که در برخی از ارکان نظام نیز متاسفانه رخنه کرده است.

آیت الله حسینی همدانی خاطرنشان کرد: برخی از سخنرانی‌ها و نظریه‌پپردازی‌ها حکایت از نفوذ دارد که رهبری نیز به برخی از این نمونه‌ها اشاره کردند و اگر بیشتر دقت کنیم خود نیز نمونه‌هایی را مشاهده می‌کنیم.

وی تاکید کرد: در مسائل فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی نفوذ جریانی کاملا مشهود است و در مسائل فرهنگی برخی افراد چیزهایی می‌گویند که دشمنان نیز به این صراحت اقدام نمی‌کنند و این امر در مورد مشاوران برخی از مدیران اتفاق می‌افتد.

خطیب جمعه کرج افزود: توصیه می‌شود مدیران در انتخاب مشاوران دقت لازم را داشته باشند، چراکه گاهی مشاوران شما را نابود و ساقط می‌کنند که البته همه این اقدامات و صحبت‌ها مورد نظر و توجه قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری از مکمل نفوذ صحبت کردند که این روزه در جاهای مختلف دیده می‌شود و بازار آن داغ است، گفت: نیروهای ارزشی، انقلابی و متدین را متهم کرده و مورد هجمه قرار می‌دهند که این کار کمک به دشمن است.

نماینده ولی فقیه در استان البرز اظهار داشت: در استان البرز دیده شده بسیجیانی که در دانشگاه انجام وظیفه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی کرده و جلوی منکری را گرفته و روشنگری کرده، به جای حمایت، از جهات مختلف به آنها فشار می‌اورند و وی را در انجام فعالیت‌ها محدود می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه برخی مسائل فرهنگی و اخلاقی در برخی دانشگاه‌های استان مفاسدی برای جامعه به دنبال دارد، افزود: اندیشه‌ای که در مقابل این مفاسد می ایستد اگر جلوی آن گرفته شود، کسی نمی‌تواند جلوی این مفاسد را بگیرد و این‌گونه اعمال مورد قبول نیست.

امام جمعه کرج گفت: بسیجیان در دانشگاه‌های کرج و البرز باید به صورت محکم به وظایف انقلابی و اسلامی خود عمل کنند و از ملامت هیچ ملامت‌کننده‌ای نترسند.

وی با اشاره به اینکه بسیجی فردی انقلابی است، اظهار داشت: بسیجی دوپهلو صحبت نمی‌کند و این به معنای این نیست که دیپلماسی را نمی‌داند بلکه به آن معنا است که سیاست وی عین دیانت او است و دیپلماسی او عین شریعت اوست و چیزی که با مبانی دینی وی جور در نمی‌اید را قبول نمی‌کند و آن را با صراحت اعلام می‌کند.

آیت الله حسینی همدانی گفت: عده‌ای دائما بر همه چیز ایراد میگیرند که با بررسی سابقه کار آن‌ها می‌بینیم تاکنون هیچ کاری که برای خودشان یا مردم مفید باشد را انجام نداده‌اند اما دائم در حال ایراد گرفتن هستند و اقدامات مثبتی که در کشور انجام می‌شود را نمی‌بینند.

وی با اشاره به حرکت عظیمی که در علم، صنعت، پزشکی و کشاورزی و عرصه های مختلف در چندسال اخیر انجام شده، افزود: بیشتر آن‌ها افرادی هستند که دلشان برای انقلاب و ارزش‌های انقلابی می‌سوزد نه کسانی که دلشان برای اربابان کاخ سفید نشین می‌تپد و آرزو دارند کنار مغازه مک دونالد عکس بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه این افراد خود را مدیون شهدا و ایثارگران می دانند و لحظه‌ای از تلاش و کوشش فروزگذار نمی‌کنند، بیان کرد: همه حرکت‌های رو به جلو از این قشر بوده است.

آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه ۸ آذر روز همبستگی با ملت فلسطین است، گفت: دفاع از مظلومان جهان و مسلمانان عالم از آرمان‌های انقلاب اسلامی است که به هر نحو و در هر جا و به هر وسیله لازم انجام می‌شود و این مطلب بارها توسط رهبر امت تکرار و بیان شده که تمامیت ارضی کشورها باید حفظ شود و خود حاکم بر سرنوشت خود شوند.

وی تصریح کرد: ایران به این موضوع کمک می‌کند و این از افتخارات ایران و انقلاب اسلامی است که با اسرائیل غاصب کودک‌کش دشمن است و از هر فرصتی برای مبارزه با او استفاده می‌کند.

امام جمعه کرج به مناسبت های این هفته از جمله شهادت مرحوم مدرس، میرزاکوچک‌خان جنگلی، روز نیروی دریایی، روز قانون اساسی، روز جهانی معلولان، روز مجلس اشاره کرد و گفت: مجلس اساس کشور است و جلوی انحراف و کجی را باید بگیرد و نباید در این زمینه اولویت‌ها را از دست دهد.

وی با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس باید مدرس‌گونه عمل کنند، تصریح کرد: متاسفانه در دوره کنونی تذکرات لازم به دستگاه‌ها داده نمی‌شود که ریشه بسیاری از این جریانات مشخص است اما مسیر فرهنگی و اقتصادی کشور مورد قبول نیست و منویات رهبری در آن لحاظ نمی‌شود.

آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه برنامه روشنی از سوی مسئولان و دولت ارائه نمی‌شود و از سوی مجلس نیز تذکری داده نمی‌شود، افزود: تذکرات بسیار محدود و ناقص است و به همین سبب استان نمونه کشور است و در روزهای ملاقات عمومی جز خجالت چیزی نداریم.

وی خاطرنشان کرد: بحث اقتصاد، کار، ازدواج آسان، طلاق و سایر معضلات را باید فکر عاجلی برای آن داشته باشیم و نباید به این امور سیاسی نگاه کرد اما عده‌ای متاسفانه به همه امور سیاسی نگاه می‌کنند در حالی که این‌گونه جامعه از بین می رود.

امام جمعه کرج با تاکید بر اینکه ریشه طلاق مسائل اقتصادی و اجتماعی است که با برخی اقدامات می توان جلوی آن را گرفت، گفت: اگر فردی در زمان مسئولیت خود به وظایف خود به درستی عمل نکند، خیانت به خود و اجتماع کرده است.

وی اظهار داشت: هیجان عده ای نسبت به انتخابات در حال افزایش است که نیاز است مردم به خوبی رصد کنند و برخی خرج‌های میلیاردی می‌کنند تا به گفته خودشان برای انجام کارهای مردم در راه رضای خدا وارد مجلس شوند که امید است همین‌گونه باشد.

آیت‌الله حسینی همدانی تاکید کرد: با مقدماتی که خداوند نمی‌پسندد و راضی نیست، با کلک و حقه بازی و خرج کردن پول‌هایی که ریشه آن معلوم نیست کجاست تلاش می‌کنند کارهایی کنند که وارد جایی شوند تا برای خدا کار کنند که این حقه بازی است و در این راستا رصد مردم بسیار مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *